Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Evenimente |
|

Grecia: Forțele de ordine au arestat zeci de persoane după o manifestație anti-vaccinare

Autoritățile elene au raportat 25 de arestări în acest weekend, după ce sâmbătă poliția din Grecia a fost nevoită să disperseze un protest anti-vaccinare în centrul Atenei.
Athens,,Attica/,Greece-,20,Of,May,2010,:,Riot,Police

Potrivit DPA, mii de persoane s-au adunat în Piaţa Syntagma din capitala Greciei, manifestând împotriva noilor legi greceşti care impun vaccinarea în anumite cazuri.

La un moment dat, în timpul manifestației mai mulți protestatari au început să arunce cu pietre şi dispozitive incendiare asupra oficialilor, ceea ce a determinat forţele de ordine să folosească tunuri cu apă şi gaze lacrimogene.

În ultima perioadă, protestele de acest gen au devenit tot mai frecvente, în special din momentul în care Executivul a impus acte normative pentru a estompa răspândirea virusului SARS CoV-2.

Printre acestea se numără și legea care le interzice celor nevaccinați de a intra în spaţii închise, precum restaurante, cluburi sau teatre.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii