Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Grecia așteaptă în acest sezon estival aproximativ 700.000 de turişti români

Hotelierii din Grecia aşteaptă, anul acesta, aproximativ 700.000 de turişti români, la jumătate faţă de numărul înregistrat în 2019, înainte de pandemie, a declarat, vineri, Grigorios Tassios, preşedintele Asociaţiei Hotelierilor din Grecia, aflat în vizită la Bucureşti, informează Agerpres.
lemnos shutterstock_705286231

Grigorios Tassios:„În 2019, au fost 1,4 milioane de turişti români în Grecia, din care un milion în nordul ţării. Estimăm că cel puţin jumătate din acest număr de oameni vor putea veni anul acesta. Anul trecut, numărul turiştilor a fost de aproximativ 300.000″.

Grigorios Tassios a precizat că turiştii vor putea intra în Grecia fie cu dovada vaccinării, fie cu dovada anticorpilor după boală sau prezentând un test PCR negativ.

„În ceea ce priveşte costurile testelor PCR, care sunt în jur de 50 de euro în România, vom face o încercare, vom sta de vorbă cu reprezentanţii hotelurilor, mai ales cu cei din nordul Greciei, dar şi din insule, pentru a finanţa 50% din costul testului PCR. Aceasta nu rambursând oamenilor banii, ci oferind servicii suplimentare, fiecare hotel cum poate. De exemplu, vouchere pentru masă sau excursii, în cazul hotelurilor mai mari, iar în cazul celor mici sunt posibile colaborări cu tavernele apropiate”, a explicat reprezentantul hotelierilor greci, conform Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii