Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Great Place to Work 2019. Mars a fost desemnată pe locul 6 în clasamentul celor mai bune locuri de muncă multinaţionale din Europa

Mars a fost desemnată pe locul 6 în clasamentul celor mai bune locuri de muncă multinaţionale din Europa, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Great Place to Work 2019, care a avut loc miercuri, 5 iunie, la Stockholm.
Mars Incorporated

Este pentru al patrulea an consecutiv în care compania Mars se află în Top 25 al celor mai bune locuri de muncă multinaţionale din Europa. „Sunt extrem de încântată să accept această recunoaştere fantastică în numele tuturor Asociaţilor Mars din regiune. Este cu adevărat o confirmare pentru întreaga echipă din Europa, care face ca Mars sa fie un loc distractiv şi interesant, având în același timp un impact pozitiv asupra lumii în care trăim şi muncim”, a declarant Stéphanie Le Béchec, Preşedinte Regional Mars Food, prezentă la gala de decernare a premiilor.

Fiind o afacere de familie, Mars încurajează un mediu de lucru în care toți Asociații împărtășesc o cultură organizațională puternică, unică și valoroasă. Aceștia se ghidează după cele 5 Principii (Calitate, Responsabilitate, Mutualitate, Eficiență și Libertate), care stau zilnic la baza tuturor deciziilor. “Mars se bazează pe valori şi principii solide. Aceste principii sunt împărtășite de către toţi Asociaţii noştri, în fiecare zi, contribuind la crearea unei culturi organizaționale bazate pe încredere şi implicare. Premiul aparține tuturor Asociaţilor care au pus în aplicare aceste principii“, a adăugat Michale Kunze, Preşedintele Regional Royal Canin.

Mars oferă spații de lucru deschise, colaborative şi distractive, fără a face distincție între leadership şi Asociaţi. Aceștia îşi pot aduce animalele de companie la birou, iar această experiență pozitivă reduce stresul și le ridică moralul. De asemenea, pentru a menține un stil de viață sănătos și echilibrat, Mars dezvoltă programe de lucru flexibile, activități profitabile la distanță sau săptămâni de lucru comprimate. Toate acestea constituie formula pentru o carieră lungă, fericită și plină de satisfacții.

Mars este un loc minunat unde oamenii au posibilitatea să se dezvolte atât pe plan profesional, cât şi personal, construind relaţii de lungă durată și contribuind la lumea pe care ne-o dorim pentru mâine. Aceast premiu reflectă devotamentul nostru pentru Asociaţi”, a spus Shaid Shah, Preşedinte Regional Confectionery pentru Europa, Rusia, CIS & Turcia.

Această recunoaştere şi faptul că suntem în Top 25, pentru a 4-a oară consecutiv, este o realizare incredibilă pentru afacerea noastră de familie și reprezintă o dovadă a felului în care ne ghidăm zilnic după principiile şi valorile noastre. Sunt mândru de acest premiu deoarece arată cum ne simțim lucrând la Mars. Asociaţii sunt esența afacerii noastre și contribuie la crearea lumii de mâine, în care planeta, oamenii şi animalele prosperă”, a declarat Michael Ryan, Preşedinte Regional Multisales.

Mars se implică în construirea unei afaceri sustenabile și a unei lumi mai sănătoase pentru oameni și pentru animalele de companie. Asociații Mars se implică activ în acest efort, de la asigurarea resurselor sustenabile, până la susținerea comunităților în care trăiesc și în care desfășoară programul de voluntariat Mars.

Sunt extrem de mândru că Asociaţii noştri consideră Mars ca fiind un loc de muncă grozav. Acest lucru este o recunoaștere a eforturilor pe care le facem pentru a contribui la bunăstarea lor. Sunt convins că acestă implicare se datorează și faptului că la Mars nu este vorba doar despre a avea un job; este vorba despre a genera  evoluție printr-o implicare în comunităţile în care activăm şi despre contribuția zilnică la o cauză mai bună ”, a spus Deri Watkins, Preşedinte Regional Mars Pet Nutrition.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii