Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

Gravolo: cadouri business cu personalitate

Toți știm că succesul în afaceri depinde și de menținerea bunelor relații cu partenerii, clienții și, nu în ultimul rând, cu proprii angajați. În anumite împrejurări, aceste relații trebuie să depășească puțin latura strict profesională creându-se o mai bună apropiere la nivel uman. O bună modalitate de a face acest lucru este oferirea unui cadou mai mult sau mai puțin simbolic.

Astfel a apărut noțiunea de „cadou business”, care poate fi oferit pentru a marca un moment deosebit din viața personală sau profesională. De asemenea, și semnarea unui contract important sau organizarea unui eveniment sunt prilejuri excelente pentru a oferi un cadou business. Un astfel de cadou se alege cu mare atenție, pentru că trebuie să facă întotdeauna o bună impresie, iar la Gravolo poți găsi exact ceea ce îți trebuie.

Vorbim de un magazin specializat în personalizarea cadouri, dar și de produse din sectorul business, unde poți comanda un cadou unic pentru partenerii de afaceri sau clienți.

 

Ce cadouri poți găsi la Gravolo?

Oferta este foarte variată, iar clienții pot comanda produse gata personalizate, însă totodată pot cere ca un cadou să fie personalizat într-un anume fel sau cu un anumit mesaj. Mai jos, îți oferim câteva sugestii de cadouri business pe care le poți găsi aici.

  • – Vin personalizat – o sticlă de vin bun este întotdeauna un cadou apreciat, cu atât mai mult atunci când eticheta este una personalizată. Poți alege vinul cel mai bun, apoi să comanzi o etichetă personalizată cu un logo sau un mesaj adresat persoanei care primește cadoul. De asemenea, dacă vrei să păstrezi eticheta originală, poți comanda o cutie de vin personalizată.
  • – Agendă personalizată – este un cadou foarte potrivit atunci când organizezi un eveniment sau o ședință importantă, la care ai invitat parteneri de afaceri sau clienți. Pe copertă poate fi imprimat logoul companiei tale, datele de contact sau orice alte elemente dorești.
  • – Căni personalizate – un astfel de cadou poți oferi persoanelor cu care ești în relații foarte apropiate, cu ocazia unei aniversări sau altui eveniment similar. De obicei, cănile sunt personalizate cu mesaje sau imagini haioase, menite să aducă zâmbetul pe buze celui care primește cadoul.
  • – Tablouri personalizate – un tablou personalizat este cadoul perfect pentru un partener cu care ai o bună și veche colaborare. Tabloul poate înfățișa un instantaneu surprins cu ocazia semnării contractului de colaborare sau la o întâlnire de afaceri la care ați participat împreună.

 

De ce Gravolo?  

Pentru că cei care au pornit această afacere și-au fixat de la început o serie de valori de la care nu fac niciodată rabat. Astfel, la Gravolo vei găsi multă seriozitate, atât în ceea ce privește onorarea comenzilor cât și comunicarea cu clienții. Totodată, vei primi informații clare și transparente despre tot ceea ce vrei să știi, iar specialiștii din cadrul echipei te vor ajuta să faci cea mai bună alegere, dacă nu ești foarte hotărât ce cadou să comanzi. Din acest punct de vedere, nu trebuie să îți faci griji, pentru că oferta este foarte variată așa că, e aproape imposibil să nu găsești un cadou potrivit.

Calitatea este o altă valoare pe care se pune mare accent la Gravolo, pentru că cei de aici sunt conștienți de importanța acestui aspect, atât pentru clienți, cât și pentru cei care urmează să se bucure de cadourile primite. Nu în ultimul rând, profesioniștii de la Gravolo sunt deschiși la idei noi și sugestii, așa că poți discuta cu ei înainte de a decide cum vrei să fie personalizat produsul comandat.

Așadar, dacă vrei să-ți impresionezi în mod plăcut partenerii de afaceri, intră pe site-ul Gravolo pentru a găsi acolo cel mai potrivit cadou business pentru ei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii