FacebookTwitterLinkedIn

Situat în centrul capitalei, fostul Grand Hotel du Boulevard își va deschide din nou porțile, sub brandul Corinthia, pe 1 decembrie 2019.

Construită în 1867, clădirea monument istoric a fost folosită ultima dată ca hotel acum mai bine de 10 ani, în prezent trecând prin lucrări masive de modernizare pentru a respecta  standardele și stilul caracteristic hotelurilor de lux Corinthia.

Corinthia Grand Hotel du Boulevard București va pune la dispoziția clienţilor 50 de camere şi apartamente, o ofertă gastronomică rafinată, un salon de recepții, săli elegante pentru întâlniri și facilități de lux.

Hotelul respectă tradiția Corinthia de restaurare a marilor hoteluri din Europa secolului al XIX-lea. Hotel Corinthia din Londra, hotelul Corinthia Budapesta, cunoscut anterior drept Hotelul Grand Regal și hotelul Corinthia St. Petersburg din Rusia sunt proprietăți emblematice din secolul al XIX-lea, achiziționate, reamenajate și redeschise de către lanţul hotelier Corinthia. Fostul Grand Hotel Astoria din Bruxelles a fost cumpărat în 2016, iar în prezent sunt derulate lucrări de restaurare pentru a conserva stilul arhitectural original al clădirii.

În București, rolul lanţului hotelier Corinthia va fi acela de operator conform termenilor și condițiilor contractului de management semnat pe data de 5 martie cu proprietarul clădirii, NIRO Investment Group.

QP Management, o companie afiliată grupului hotelier Corinthia, va sprijini echipa de dezvoltatori asigurând managementul de proiect şi serviciile financiare. Se estimează că lucrările de renovare vor demara în trimestrul al doilea al anului 2018.

Serviciile de consultanţă pe perioada tranzacției au fost asigurate de către Beaufort Global, companie de investiții, dezvoltare și administrare de active cu sediul în Dubai.

Pe data de 10 mai 2018, de Ziua Monarhiei Române, va avea loc ceremonia oficială de semnare a parteneriatului în prezenţa reprezentanţilor Corinthia Hotels, NIRO Investement Group şi Beaufort Global Partners.