Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Grand Cinema & More – în topul preferințelor iubitorilor de film la Consumer Choice Award

Grand Cinema & More, cinematograful din Băneasa Shopping City, a fost desemnat Consumer Choice Brand al anului 2018 de către Consumer Choice Europe. Premiul a fost acordat pe baza votului consumatorilor români, validând cinematograful în topul categoriei sale din punct de vedere al satisfacției clienților.
VIP Studios_Grand Cinema & More

Consumer Choice Award este o competiție desfășurată anual de 25 de ani, pornind de la importanța pe care feedback-ul consumatorilor a căpătat-o în evaluarea brandului.

Competiția are la bază un amplu sistem de notare, adaptat fiecărei industrii, pe baza căruia sunt evaluați cei mai vizibili jucători, votanți fiind chiar cei care interacționează cel mai des cu bunurile și serviciile oferite.

Chestionarul, realizat pe un eșantion de 2.353 de respondenți, a plasat Grand Cinema & More în topul preferințelor vizitatorilor în ceea ce privește calitatea serviciilor, îndrumarea asigurată consumatorilor și nivelul global de satisfacție. Scoruri aproape de cele maxime a obținut și la capitolul inovație și credibilitate, toate acestea transformând cinematograful în prima opțiune a iubitorilor români de film, pe care îl recomandă, mai departe, prietenilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii