Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Gran Via Real Estate repornește vânzările începând cu data de 18 mai

Începând cu data de 18 mai, dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate anunță că va redeschide birourile de vânzari ale celor patru proiecte rezidențiale: Timișoara 58, Gran Via Park și Aviației Apartments din București precum și Gran Via Marina din Constanța.  
 aboneaza-te
Gran Via E

Ana Maria Nemțanu, director de Marketing și Vânzări, spune că ”Pe durata stării de urgență am luat toate măsurile de siguranță pentru a continua șantierele pe care le avem în derulare la Constanța și la București. Acum, cu aceași precauție, vom reîncepe activitatea în birourile de vânzări și vom relua vizionările cu clienții proiectelor noastre”.

Pe de altă parte, clienții care vizitează birourile de vânzări ale celor patru proiecte pot opta, la cerere, pentru măști și mănuși de protecție.

Proiectele Gran Via, aproape de final

În prezent, Gran Via Real Estate are în lucru ultima fază a proiectului Timișoara 58 – 300 de apartamente la intersecția bvd. Timișoara cu strada Moinești din București – și prima fază a Gran Via Marina – 192 de apartamente pe bvd Aurel Vlaicu din Constanța, lângă Kaufland și centrul comercial Vivo. Ambele proiecte în lucru vor fi predate în acest an.

Gran Via este de 15 ani pe piața românească, iar până în prezent a finalizat 1.800 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, vis a vis de Plaza Mall, și Timișoara 58 (ambele în sectorul 6 al Capitalei), Aviației Apartments fiind cel de-al treilea proiect finalizat în București. În cei 15 ani de activitate, investițiile dezvoltatorului depășesc 200 de milioane de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii