Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Grampet-GFR, în competiție cu greii transporturilor din Europa, în privatizarea Train OSE

gruia_stoica.jpg
Grupul de companii Grampet-GFR a primit o invitație formală din partea autorităților elene să participe la privatizarea operatorului feroviar de stat de transport de marfă pe calea ferată din Grecia, Train OSE.

La acest proces de privatizare au mai fost invitați până acum doar nume grele de pe piața mondială a transportului și logisticii, anunță GFR.

Astfel, pentru privatizarea Train OSE, alături de Grampet Group vor mai participa, printre altele, un consorțiu format din Căile Ferate Ruse (RZD) și Societatea Căilor Ferate din Franța (SNCF), dar și COSCO (China Ocean Shipping Company), cel mai mare furnizor de servicii de logistică și shipping din China.

Participarea grupului de companii Grampet-GFR la acest proces de privatizare, alături de nume grele ale transportului și logisticii in plan mondial nu face decât să reconfirme rolul de lider național, regional și european pe care grupul îl are în ceea ce privește transportul feroviar de marfă și oferă încă o dovadă a seriozității și a respectului cu care acesta este tratat în sectorul în care face excelență de 13 ani de zile.

“În numele celor 9.000 de angajați ai Grampet Group, care au adus împreună compania la acest nivel, cât și al managementului, suntem mândri de invitația de a participa la privatizarea operatorului de stat de transport feroviar de marfă din Grecia, alături de companii precum RZD, SNCF și COSCO”, a declarat Gruia Stoica, președintele Grampet Group.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii