Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Sănătate |
|

Gral Medical obține creșteri ale veniturilor cu două cifre în primele 6 luni

farma_producatori_medicamente_pastile.jpg
Compania de servicii medicale înregistrează venituri peste estimările inițiale și mizează pe telemedicină.

Cifra de afaceri generată de Gral Medical, în primele 6 luni, se ridică la peste 47 milioane lei (11.4 milioane Euro) în creștere cu 18% față de perioada similară a anului trecut. Compania estimează că trendul crescător din luna iunie oferă premisele unei creșteri de peste 18% ale veniturilor, comparativ cu anul precedent.

Cele mai importante creșteri ale veniturilor au fost realizate de către nișa oncologică, unde Gral Medical a înregistrat creșteri de aproape 35%, urmată de divizia de laboratoare care a înregistrat creșteri de peste 17%. În același timp, s-a dublat interesul pacienților pentru serviciile de second opinion și efectuarea de analize medicale speciale din sfera geneticii și biologiei moleculare.

În 2014 Gral Medical a încheiat un parteneriat cu echipa medicală româno-vieneză de la MUVI (Medical University of Vienna International GmbH) și se apropie de finalizarea investițiilor propuse în acest an de aproape 2 miloane de Euro. « Investițiile sunt centrate pe deschiderea de centre noi în provincie și de implementarea de module noi în cadrul spitalului OncoFort”, potrivit lui Robert Șerban, acționar al companiei Gral Medical.

Cea mai nouă investiție Gral este orientată către pacienții din provincie, unde a introdus în premieră serviciul de telemedicină în oncologie. De asemenea, Gral Medical a început să poarte discuții cu centrele medicale partenere interesate de investiția în sistemul de telemedicină, prezentă deja pe segmentul oncologic în Pitești, Vâlcea, Sibiu, Focșani și Ploiești.

Cele mai importante două firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical și Medical Center Gral unde activeazăpeste 24 de clinici și laboratoare.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii