Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

Gral Medical- creşteri de patru ori a clienţilor cardului cu acumulare Favor

Gral_bun.jpg
Numărul clienţilor persoane fizice, posesori ai cardului de sănătate Favor lansat de către operatorul privat de servicii medicale, Gral Medical, a crescut într-un singur an de la 2.000 la 13.000 de persoane.

Operatorul privat de servicii medicale, Gral Medical a înregistrat în acest an o creştere cu 450 % a clienţilor persoane fizice beneficiari ai cardului cu acumulare Favor.

Numărul clienţilor persoane juridice beneficiari ai unui card sau abonament corporate a stagnat la 70.000 de persoane arondate. Evoluţia puternic ascendentă a numărului de clienţi persoane fizice a avut loc şi pe fondul accesării, tot mai frecvent, a cardului cu acumulare lansat de Gral Medical. “În prezent suntem leaderi pe segmentul cardurilor de sănătate destinate  persoanelor fizice, cu peste 13.000 de carduri Favor încheiate într-un singur an, fiind astfel cel mai accesat card de sănătate din România”, a declarat pentru Forbes România, Robert Chiţan, director devoltare-promovare Gral Medical.

Potrivit datelor furnizate pentru Forbes România, afacerile totale ale companiei vor depăşi în acest an nivelul de 75 milioane de lei (aproximativ 17 milioane de euro, calculat la un curs mediu euro de 4,5 lei), în creştere cu circa 20 % faţă de anul precedent. În 2011, grupul Gral Medical a înregistrat o cifră de afaceri de 15 milioane de euro şi un profit net de aproximativ 350.000 de euro. Gral Medical ocupă locul 5 pe piata de profil din Romania în funcţie de cifra de afaceri înregistrată în 2011 şi are o cotă de piaţă de 4 %.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii