Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Sănătate |
|

Gral Medical, buget de investiții de 2 mil. Euro

Gral_bun.jpg
 Spitalul OncoFort (Gral Medical) a încheiat un parteneriat academic si de business cu MUVI (Medical University of Vienna International GmbH).

Grupul de firme Gral Medical a obținut rezultate financiare de peste 18.2 milioane de Euro, în creștere cu peste 10% față de anul anterior, o creștere susținută de segmentul oncologic, divizia de laboratoare Gral și centrele de imagistică medicală.
Bugetul de investiții al companiei care și-a propus pentru 2014 o creștere a veniturilor cu 20 % se ridică la peste 2 milioane de euro.

Spitalul OncoFort, parte din Gral Medical) a încheiat un parteneriat academic si de business cu MUVI (Medical University of Vienna International GmbH), una dintre cele mai vechi instituții de formare și cercetare medicală din Europa. Scopul acestuia este dezvoltarea sistemului oncologic (specializarea cadrelor medicale, studii clinice, organizarea de cursuri și seminarii, statistici ).
Gral a inaugurat în 2013 Spitalul OncoFort , în urma unei investiții de aproape 7 milioane de euro.  Spitalul va introduce anul acesta servicii medicale noi, precum diagnosticul preventiv oncologic.  

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii