Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Grădinița IOANID se deschide, din iulie, în Complexul Rezidențial Stejarii

IOANID_Complexul_Stejarii_1.jpg
Gândit pentru copii cu vârste între 18 luni și 5 ani, IOANID Preschool International Education implementează un curriculum național britanic, predarea fiind în limba engleză.

Prezent în peisajul educațional din 2009, IOANID Preschool International Education are o echipă de vorbitori nativi de limba engleză, psihologi și experți în educație.

Activitățile extracurriculare sunt gândite pentru dezvoltarea emoțională, descoperirea și dezvoltarea potențialului fiecărui copil: pe lângă planul academic, cei mici participă la activități artistice și sportive, pentru a-și dezvolta creativitatea și curiozitatea. Acestea se desfășoară în grupe de dimensiuni reduse, pentru a încuraja afirmarea în cadrul colectivului. În funcție de cerințele comunității, vor fi adăugate noi grupe în fiecare an.

,,Mediul înconjurătoar joacă un rol benefic în dezvoltarea simțurilor copilului și în evoluția lui în general”, explică Ela Robinson, directorul proiectului. ,,Cum spunea Platon, cea mai bună formă de educație este să lași copilul să se joace înconjurat de lucruri frumoase, ceea ce este exact ceea ce ne propunem noi să facem”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii