Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

Grădina Icoanei – Parcul Ioanid

Această proprietate superbă, aflată la doar câteva minute de Piața Lahovary, este promovată de Regatta Imobiliare și este disponibilă atât la vânzare cât și la închiriere.  
1

Vila a fost construită de dr. Doljanu în anul 1927 în minunatul stil arhitectural brâncovenesc.
Proprietatea a fost consolidată, restaurată si extinsă cu o grijă deosebită pentru păstrarea și aducerea la viață a tuturor detaliilor din arhitectura originală a casei. La parterul vilei a fost recondiționată biblioteca originală de stejar din 1927.

Lucrările de construcție și consolidare s-au desfășurat în perioada 2018-2019. Spațiile interioare au fost reconfigurate pe stil open-space și beneficiază acum de cele mai moderne dotări și facilități necesare unui spațiu de birouri: podea înălțată, sisteme moderne de alarmă contra incediilor, alarmă de efracție, supraveghere cu camere video, acces cu cartelă, videointerfon, poartă de mașină de 6m cu telecomandă, cablare structurată, branșament nou de energie electrică, sistem de ventilare a aerului conditionat cu programare, sistem de încălzire centrală.

Aria desfașurată totală a construcției dispusă pe Subsol, Parter, etaj 1 și Mansarda este de 937mp. Există 6 grupuri sanitare, câte două pe fiecare nivel, în zona casei scării.

Curtea libera are 160mp și se pot parca 6 masini. Odată cu lucrarile de consolidare și restaurare, spațiile interioare au fost reconfigurate și aduse la standardele unei clădiri moderne, a cărei compartimentare interioară ar face posibilă dezvoltarea unor funcțiuni variate: birouri, spațiu cultural, instituție publică.

Amplasarea vilei este în imediata apropiere a Parcului Ioanid, zona fiind cunoscută și sub denumirea Parcelarea Ioanid. Lotizarea şi Parcul Ioanid din București alcatuiesc un elegant cartier rezidential situat in zona centrala a Capitalei, realizat după un proiect de urbanism intocmit de catre municipalitate în 1909. Conceptul proiectului consta în crearea unui luxos cartier de vile în jurul unui parc public.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii