Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Gastronomie |
|

Grace Couture Cakes lansează ediția 2017 a colecției Signature Cakes

Grace Couture Cakes lansează ediția 2017 a colecției Signature Cakes, care cuprinde o selecție de 10 torturi cu decoruri ce lansează în România tendințele internaționale din haute patisserie și două compoziții speciale.
Grace Couture Cakes_Signature Collection 2017_Cherry Folie

Perioada care urmează este una dedicată bucuriilor mici dar prețioase așa că noua colecție Signature Cakes nu avea cum să nu ne stârnească interesul. Gama de torturi premium lansată de Grace Couture Cakes este creată în funcție de preferințele clienților, care setează cele 10 torturi care rămân în ediția anului următor, iar echipa de creație a atelierului propune două noi compoziții care întregesc colecția. Nici decorul întregii colecții nu rămâne mai prejos, fiind reînnoit pentru a ține pasul cu ceea ce se întâmplă în cofetăriile de top din țări cu tradiție.

„Gustăm întâi cu privirea, și de aceea acordăm o atenție specială aspectului fiecărui model de tort în parte, care te cucerește. Pe lângă gustul cu totul special, design-ul elegant, dar spectaculos este cel care diferențiază produsele Grace Couture Cakes.”  Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Grace Couture Cakes_Christmas Edition

Signature Cakes 2017 aduce forme noi pentru fiecare dintre cele 12 torturi, precum și glazuri și decoruri inovative. În premieră, French Kiss și Orchidea Nera, torturile best seller din portofoliul Grace Couture Cakes, vin cu o glazură de ciocolată cu o textură pudrată.

Grace Couture Cakes_Signature Collection 2017_Green Delight

Mango Breeze este propunerea exotică a colecției Signature Cakes 2017. Cu un blat alb de cocos, mousse de mango și fructul pasiunii, mousse de ciocolată albă și un strat crocant de migdale, te transpune instant în atmosfera de vacanță pe o plajă tropicală. Cea de-a doua surpriză, pentru iubitorii prăjiturilor cu arome bogate, este tortul Gianduja Noissete, un adevărat răsfăț cu blat cu alune de pădure, mousse gianduja și un strat crocant cu alune și migdale.

Grace Couture Cakes_Signature Collection 2017_Gianduja Noissete
”Eclerul și tarta cu gianduja, lansate de atelierul couture de cofetărie în primăvara acestui an au urcat cu rapiditate în topul preferințelor clienților Grace Couture Cakes, astfel încât crearea unui tort care să reinterpreteze gustul alunelor de pădure a fost un pas firesc.”
Alina Sudriu, Grace Couture Cakes. 

O selecție de torturi Signature Collection este disponibilă zilnic în cake shopul Grace Couture Cakes din Băneasa Shopping City (parter, zona Fântânii).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii