Colecția Éclair Affair aduce zece ecleruri noi, într-o gamă variată de arome, de la Coffee Cream, Strawberry Crunch, Gold Vanilla, Hazel Gianduja, Cherry-Blueberry, Pistachio Fruits la Coconut Dream, Chocolate Mood, Raspberry Blush și Caramel Cream.
Colecția Tartes Bar, pe de altă parte, introduce șase rețete noi de tarte, cu arome precum Vanilla Bloom, Yuzuness, Velvet Crunch, Pistachio Marble, Rouge Bliss și Gianduja Passion.
Trei restaurante olandeze în care preparatele organice sunt gătite pe bază de flori
Noile produse pot fi comandate individual sau introduse în candy bar sau în mixul de prăjituri pentru nuntă, botez sau alt eveniment special.
„Noi nu credem în plăceri vinovate, ci în mici răsfățuri asumate. Atunci când transformi prăjitura într-un moment pe care îl savurezi cu bucurie, cu toate simțurile, dispare orice sentiment de vinovăție. Indiferent dacă alegi mereu aceeași prăjitură, din ingredientele preferate, sau îți dorești să descoperi gusturi noi, surprinzătoare, cel mai important este să savurezi momentul”, spune Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.