FacebookTwitterLinkedIn

Colecţia Easter Hope cuprinde o gamă largă de deserturi premium personalizate (ouă de ciocolată belgiană Callebout, choux, eclere, prăjituri Essentials, torturi Drip Cake, turtă dulce personalizată), precum și cozonac și pască tradițioanală.

„Păstrăm tradiția începută în urmă cu opt ani, aducând clienților Grace Couture Cakes dulciurile și prăjiturile preferate, pentru sărbători pline de bucurie alături de cei dragi. Pentru noi toţi Paștele acesta va arăta diferit față de anii trecuți. Am gândit colecția specială Easter Hope ca pe o invitație la a ne cultiva speranța, păstrându-ne o parte din tradițiile care ne fac sărbătoarea frumoasă: surpriza aromată de la Iepuraș, vânătoarea de ouă de ciocolată și mesele în familie. Starea de urgenţă naţională afectează afacerea Grace Couture Cakes, vânzările scăzând cu peste 60% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Cu toate acestea, facem eforturi considerabile să punem echipa cu 57 angajaţi pe primul loc şi să ne respectăm promisiunile pe care le-am făcut clienţilor noştri, de a le oferi întotdeaua produse premium, de calitate şi în siguranţă. Avem încredere că suntem susţinuţi de nivelul la care a ajuns Grace Couture Cakes din punct de vedere operațional, luând în calcul dezvoltarea și profesionalismul echipei, a procedurilor, a tuturor sistemelor ce țin de producție și logistică, și livrare cu mașini proprii frigorifice, cake shopul online”, spune Alina Sudriu – fondator Grace Couture Cakes. 

Atelierul de producție și Cake Shopul Grace Couture Cakes din Piața Dorobanți nr 5. rămân deschise în această perioadă, compania adaptându-se noilor reglementări.

,,Am luat măsuri sporite de igienă și siguranță atât în laborator cât și în magazin, monitorizăm starea de sănătate a echipei și tratăm cu responsabilitate recomandările autorităților. Producem într-un laborator cu un spațiu amplu, care respectă toate normele de siguranță alimentară. Dezinfectăm des toate suprafețele, atât în atelier cât și în cake-shop.”, Alina Sudriu.