FacebookTwitterLinkedIn

Printre noile electrocansnice pentru bucătărie de la Gorenje se numără cuptoare incorporabile, sertare termice, cuptoare cu microunde, plite, hote, frigidere, sertare și panouri de decor pentru mașini de spălat vase. Designul noii game este unul minimalist, predominat de sticlă refletorizantă și oțel inoxidabil, mânere portocalii și efecte vizuale. De asemenea, Gorenje by Starck garantează un standard ridicat al eficienței, consum scăzut și rezultate excelente fără a neglija personalitatea unică a fiecărei locuințe.

gorenje_by_starck_drawer

„Designul este o componentă care influențează în mod semnificativ decizia consumatorului în momentul în care dorește să își doteze bucătăria. Prin noua linie de electrocasnice Gorenje aduce noi perspective pentru a crea utilizatorului o experiență holistică”, a declarat Damir Drazetic, General Manager Gorenje România.

Cuptoarele Gorenje by Starck vin cu un sistem de ventilație inovator care garantează circulația optimă a căldurii, asigurând astfel gătirea simultană pe mai multe niveluri, fără a se realiza transfer de mirosuri și arome. Toate cuptoarele cu microunde sunt echipate cu Tehnologia Inverter, care permite o distribuție uniformă a energiei pe bază de pulsații. Ca urmare, alimentele își mențin vitaminele, mineralele și fibrele, iar timpul de preparare este mult mai scurt.

Tehnologia XpandZone cu care este dotată plita cu inducție permite transferul eficient al căldurii de la plită la vasul de gătit, oferind totodată mai mult spațiu pentru vase mai mari. Funcția PowerZone îmbunătăţeşte performanţele plitei cu inducţie, utilizând doar 25% din energia consumată în mod obișnuit.

gorenje_by_starck_ovens_musician

Hotele Gorenje by Starck sunt echipate cu un senzor de înaltă generație, AdaptTech, care detectează nivelul de impurități, abur și umiditate, reglând viteza ventilatorului în mod automat. Sistemul inovator de aspirare a aerului optimizează consumul de energie și în același timp reduce semnificativ zgomotul.

Tehnologia IonAir cu care este încorporată noua versiune de frigidere oferă umiditate optimă și temperatură ideală în fiecare compartiment, asigurând prospețime de durată alimentelor. Totodată, sistemul de monitorizare AdaptTech analizează obiceiurile de utilizare a dispozitivului.