Cautare
, Contributor

Tech |
|

Google News are versiune în limba română

Google News are versiune și în limba română, începând de marți, și poate fi accesat pe web la adresa news.google.ro sau prin aplicațiile de pe Android, iOS sau intrând pe secțiunea „Știri” din partea de sus a rezultatelor căutării.
google

Indiferent din ce țară provin sau ce limbă vorbesc, oamenii apelează la Google News pentru a citi despre fapte, opinii și perspective asupra subiectelor care îi interesează. Cu această nouă ediție în limba română, Google și-a propus să aducă știrile mai aproape de un număr cât mai mare de români. În prezent, Google News este disponibil în 28 de limbi, acoperind 45 de țări.

Google News vrea să promoveze jurnalismul autentic și să expună utilizatorii la diverse perspective. Nu există moderare manuală pentru selectarea importanței unei știri, totuși ierarhizarea știrilor este determinată de mai mulți factori, printre care se numără prospețimea conținutului, diversitatea conținutului, conținutul textual bogat și originalitatea conținutului.

Pentru a fi incluse, publicațiile trebuie să îndeplinească cerințele prezentate în „Centrul de ajutor”. Cei care îndeplinesc aceste cerințe pot solicita direct includerea accesând Google News Publisher Center.

Lansarea smartphone-ului modular Ara, dezvoltat de Google, amânată

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii