FacebookTwitterLinkedIn

Aplicațiile pentru iOS și Android le oferă acum posibilitatea celor care comunică de acasă să elimine sunetele nepotrivite sau care pot deranja interlocutorii, scrie news.ro. Astfel, funcția “noise canceling” va putea stopa sunete din fundal, de la propria tastatură și gălăgia copiilor, până la zgomotul produs de vecini. 

Noua opțiune propusă de Google va fi implementată pe parcursul zilelor următoare. Aceasta nu este activată în mod implicit, ci va putea fi pornită în timpul conferințelor de la Settings. 

Google Meet este un serviciu de comunicare video dezvoltat de Google. După demararea funcției de estompare a fundalului, opțiunea de limitare a zgomotelor va fi disponibilă, deocamdată, doar pentru abonamentele G Suite Enterprise și G Suite Enterprise for Education. 

Totodată, printre îmbunătățirile aduse în cadrul platformei, pentru abonații G Suite Enterprise for Education va fi disponibil un raport automatizat al prezenței, care poate fi activat de profesori pentru lecțiile online. Acestea sunt valabile pentru conferințele la care participă între 5 și 250 de persoane și sunt trimise automat pe email.