Cautare
, Contributor

Tech |
|

Google a lansat un router wireless

Google a lansat OnHub, un router wifi care costă 200 de dolari și garantează viteze mai mari, potrivit blogului oficial Google.
Birourile Google din Zurich

Compania încearcă de mulți ani să refacă articole de uz casnic, de la termostate, până la detectoare de fum și televizoare, informează Cnet. Cel mai nou lansat produs este un dispozitiv care nu lipsește din locuințele oamenilor: routerul wi-fi.

Blogul oficial Google anunță că routerul a fost lansat în parteneriat cu TP-LINK, se numește OnHub și costă 200 de dolari. Acesta promite viteză mai mare, poate fi mai ușor de utilizat și este mai sigur.

,,Cu ajutorul OnHub, este mai ușor să setezi și să controlezi wi-fi-ul, prin intermediul aplicației Google On, disponibilă pe Android și iOS. Aplicație îți spune cât din banda de frecvență folosesc dispozitivele tale, iar dacă apar probleme, aplicația îți oferă sugestii pentru a te ajuta”. Totodată, în cazul în care utilizatorul uită parola de la wi-fi, o poate afla printr-o simplă atingere a ecranului telefonului și o poate trimite prietenilor săi.

OnHub se își actualizează funcțiile în mod automat, fără a întrerupe conexiunea la internet. Routerul wi-fi poate fi comandat de pe Google Store, Amazon, iar livrările vor fi făcute începând cu săptămâna viitoare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii