Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

IT |
|

Google își redeschide gradual birourile începând cu luna iulie. Twitter le va permite angajaților să lucreze permanent de acasă

Alphabet Inc’s Google a anunțat că își va redeschide birourile într-un procent de 10% în mai multe orașe începând cu 6 iulie, urmând ca până la finalul lui septembrie procentul să crească până la 30%.
 aboneaza-te
qz.com-Google-sigla-logo-1000x600

Reprezentanții Google au mai declarat că fiecare angajat va primi câte 1000 USD sau echivalentul în moneda națională a fiecărei țări în care activează compania pentru achiziția de echipament și mobilier de lucru de acasă. Sundar Pichai, Chief Executive Officer Google, a afirmat că anumiți angajați vor munci prin rotație la birou pe parcursul anului, prezența lor fiind indispensabilă.

La rândul său, Jack Dorsey, CEO Twitter, le-a transmis angajaților că vor putea lucra permanent de acasă, chiar și după ce va trece pandemia, cu excepția angajaților care se ocupă de mentenanța serverelor. „Siguranța angajaților noștri și a oamenilor este prioritară pentru noi”, a declarat un reprezentant Twitter pentru BuzzFeed News.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii