Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Golin comunică pentru MasterCard

Monica Botez, Partner, Golin Romania
Golin România a fost aleasă agenția de PR a MasterCard, în urma unei selecții care s-a desfășurat în București, la începutul anului.

Georgia Baltag, Marketing Manager România la MasterCard, a declarat: „Strategia propusă de Golin România a fost în concordanță cu perspectiva noastră privind planul de comunicare al MasterCard. Suntem lider global în tehnologie și ne folosim expertiza pentru a le oferi clienților noștri soluţii inovatoare pentru plăți mai sigure și mai simple în fiecare zi. Golin ne va ajuta să transmitem acest mesaj printr-o comunicare targetată și inovatoare”.

La rândul său, Monica Botez (foto), Managing Partner la Golin România, a spus: „Suntem încântați să lucrăm alături de MasterCard. Propunerea noastră pentru MasterCard include o comunicare tripartită – corporate, consumer și digital PR, având drept obiectiv promovarea imaginii, a valorilor și a mesajelor către diferite publicuri țintă”.

Echipa Golin care se va ocupa de comunicarea corporate MasterCard este alcătuită din Monica Botez (Managing  Partner), Andrada Busuioc (Senior Manager) și Ștefan Boța (Media Associate).

Ana Trif (Senior Manager) și Cristina Tudor (Manager) vor fi responsabile de comunicarea proiectele adresate consumatorilor, iar Raluca Duță (Chief of the BridgeTM) va oferi consultanță legată de comunicarea în zona social media.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii