Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Evenimente |
|

Golful Guineea: Navigatori români, răpiţi în largul coastelor statului Benin

Ministrul Afacerilor Externe a anunțat că un vas cu navigatori români a fost răpit în largul coastelor statului Benin. Motiv pentru care autoritățile române au convocat celula de criză, anunță Monitorul Apărării și Securității.
Barbed,Wire,Attached,To,The,Ship,Hull,,Superstructure,And,Railings

La rândul său, reprezentantul Sindicatului Navigatorilor, Adrian Mihălcioiu, a declarat pentru Aleph News că zona în care au fost răpiţi navigatorii români este considerată ca fiind extrem de periculoasă: „Golful Guineea a devenit în ultima perioadă de timp un loc foarte periculos pentru navigaţie pentru că acolo se întâmplă foarte multe atacuri împotriva navelor comerciale de către formaţiuni înarmate, bande de piraţi, aceşti terorişti ai mărilor”.

Presa internațională titrează că răpirea vasului în care se aflau și navigatori români a avut loc joi în largul coastelor statului Benin.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii