Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Golden Fish a închiriat 14.500 mp în parcul logistic CTPark Bucharest North, dezvoltat de CTP

Golden Fish este  o companie antreprenorială cu capital 100% românesc care comercializează echipamente, piese de schimb și consumabile, oferind un portofoliu vast de scule și unelte pentru casă, fermă, grădina și livadă sub umbrela brandurilor proprii: Micul Fermier, Detoolz, Almaz și Micul Pădurar.
default

Golden Fish a înregistrat în 2020 o creștere de 32% a cifrei de afaceri față de anul precedent. Atât rezultatele obținute în ultimii ani, dar și planurile de creștere pentru următorii, au dus către extinderea spațiului de depozitare și al celui de birouri. Astfel, compania a închiriat 14.500 mp în CTPark Bucharest North, parcul logistic de peste 21 de hectare dezvoltat de CTP, în urma unei investiții de peste 65 de milioane de euro.

CTP se clasează în top cinci dezvoltatori de proprietăți industriale din Europa și este cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale și logistice din Europa Centrală și de Est, deținând peste 6,6 milioane mp de spații logistice și  desfășurând operațiuni în nouă țări din regiune. Compania și-a propus ca până în 2023 să își extindă portofoliul de proprietăți până la 10 milioane de mp.

De la sfârșitul lunii martie a acestui an, CTP este listată pe EURONEXT Amsterdam.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 1.850.000 mp suprafață închiriabilă situați în 12 orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu, Salonta, Oradea și Craiova.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii