Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Godmother devine agenție care furnizează servicii de BTL digital

Agenția de publicitate Godmother se va axa de acum înainte pe furnizarea de servicii din zona de BTL digital.
Valentin_Vacarus

Echipa condusă de Valentin Văcăruș (Managing Director) își propune să dezvolte concepte și soluții digitale creative pentru toate evenimentele pe care le organizează – târguri, expoziții, lansări, petreceri corporate, conferințe sau activări. Acestea vor avea la bază tehnologie nouă, aplicații, interactivitate online, astfel încât să comunice eficient pe orice tip de canal.

Valentin Văcăruș (foto), Managing Director Godmother: „Pentru Godmother, principalul obiectiv în perioada imediat următoare este poziționarea ca agenție de BTL care răspunde eficient digitalizării. Suntem conștienți  de schimbările pe care digitalul le impune în relația dintre brand și consumator. Tocmai de aceea am început procesul (firesc de altfel) de integrare a serviciilor de comunicare digitală în strategiile și campaniile noastre de BTL – de la diversele evenimente organizate pentru branduri, până la activările punctuale. Este vorba, în primul rând, despre un upgrade absolut necesar al produselor din această zonă, oferite de Godmother – agenție aflată într-un permanent proces de perfecționare – dar și de adaptarea la o piață a viitorului foarte apropiat. Tranziția era inevitabilă. Așadar, ne propunem să gândim digital, să livrăm strategii în care interacțiunea cu consumatorii să fie adaptată în primul rând mediului online, iar  proiectele noastre de BTL să aibă întotdeauna inclusă o componentă din această sferă”.

Pentru Godmother strategia care vizează adaptarea serviciilor de BTL la cerințele de digital vine în urma colaborării și implicit a experienței de câțiva ani cu diverse companii care au legatură directă sau chiar activează exclusiv în zona digitală.

Godmother este o agenție de publicitate specializată în furnizarea de servicii de tip BTL, cu o expertiză de 16 ani în piața de comunicare.

Printre clienții agenției se numară Google, Youtube, HTC, Syngenta, H&M, Agricover, Profi, Oriflame, Promenada, Queisser Pharma,Titan Machinery, Forever Living Products.

VEZI TELEVIZIUNILE DE ȘTIRI CU CELE MAI MARI AUDIENȚE – AUGUST 2015!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii