FacebookTwitterLinkedIn

Este primul Grand Prix primit de GMP Advertising sau Webstyler la Golden Drum ori altă competiție internațională.

„Why don’t you come over?”, campania realizată în România ce s-a bucurat de cea mai mare vizibilitate internațională, a venit ca un răspuns al Gandul.info, GMP Advertising și Webstyler la campania britanică menită să stopeze „exodul” de români în Marea Britanie, odată cu ridicarea restricțiilor de pe piața muncii în ianuarie 2014.

Pornită în online la inițiativa GMP Advertising și Gandul.info, în doar două săptămâni, campania s-a răspândit în toată lumea, implicând activ sute de mii de români și generând peste 100 de apariții în presa internațională, echivalentul a 2 milioane de euro free media.

„Felicitări clientului Gandul.info pentru curaj. Ați îndrăznit și am câștigat! Nu este o coincidență că primul Grand Prix primit de GMP Advertising vine din zona comunicării digitale. Industria de comunicare se schimbă, iar noi nu putem sta deoparte, spectatori, ci contribuim la schimbare. Începând cu acest an, GMP și-a propus să exploreze cât mai mult zona comunicării digitale. Campania pentru Gandul.info, dar mai ales această apreciere cu Grand Prix în categoria Campanii Digitale confirmă valoarea echipei și pe competența digitală. Bravo Mihai și echipelor GMP și Webstyler”, a declarat Felix Tătaru, General Manager GMP.

La rândul său, Bogdan Nițu, General Manager Webstyler, a spus: „Am câștigat acest premiu în categoria Digital Campaigns, categorie în care ingredientul cel mai important este engagementul. În campania asta românii și-au oferit canapeaua unor străini, prin aplicația de couchsurfing, și este poate cea mai puternică formă de engagement creată vreodată într-o campanie românească de brand. Mă bucur că împreună cu GMP am reușit această campanie memorabilă și că Webstyler este, în continuare, cea mai apreciată agenție digitală românească la nivel internațional”.