FacebookTwitterLinkedIn

Cristiana Belodan, Client Service Director GMP Advertising, a declarat: „Pentru pitch-ul Volkswagen am lucrat ca pentru un prim proiect împreună. Am avut un brief clar, un produs inspiraţional şi un client riguros, organizat şi cu aşteptări ridicate pe parte de strategie şi creaţie. Volkswagen e un brand iconic, iubit peste tot în lume, o bucurie pentru orice agenţie creativă. Suntem fericiţi să pornim pe un drum nou cu Das Auto”.

În acelaşi context, Mihai Gongu, Creative Director GMP Advertising, a spus: „Suntem onoraţi să adăugam în portofoliul GMP Advertising unul dintre cele mai iubite branduri de către pasionaţii de maşini din întreaga lume, premiat nu cu mult timp în urmă cu prestigiosul trofeu Cannes Advertiser of the Year. Suntem siguri că vom reuşi să le oferim împreună românilor proiecte care să aducă brandul şi mai aproape de inimile şi casele lor.”

Reprezentanţii Volkswagen sunt de părere că: „Anul trecut, în cadrul pitch-ului organizat, am avut ocazia de a cunoaşte oameni deosebiţi cu multe idei creative. Agenţiile prezente au dat dovadă de profesionalism şi de înţelegere a industriei auto. Am pus foarte mare accent pe înţelegerea tonului şi stilului mărcii Volkswagen, lucru pe care cei de la GMP ne-au convins că şi l-au însuşit. Mai mult decât atât, ideile îndrăzneţe regăsite în propunerile ce ne-au fost prezentate şi multitudinea conceptelor creative ne-au convins să pornim la drum împreună în anul 2014. Volkswagen este o marcă ambiţioasă şi ne bucurăm de  faptul că are alături o agenţie pe măsură.”

GMP Advertising va asigura comunicarea brandului Volkswagen pe piaţa din România prin servicii integrate de ATL, BTL, Social Media sau Online şi va consolida imaginea distinctă cu care Volkswagen s-a afirmat de-a lungul timpului.

Marca Volkswagen a fost în anul 2013 cea mai bine vândută marcă de import cu un volum de 7301 livrări. De altfel, începând cu anul 2010, Volkswagen a fost pe poziţia întâi în topul mărcilor importate din piaţa auto românească.

Anul 2014 aduce numeroase noutăţi în portofoliul de modele al mărcii: face-lift pentru Polo, Jetta, Scirocco, Touareg, o generaţie nouă pentru modelul Passat şi un nou model în portofoliu – Golful Sportsvan.

Obiectivul Volkswagen este acela de a deveni până în anul 2018 cea mai vândută marcă de automobile din lume.

Vezi AICI și consumul de publicitate TV al producătorilor și dealerilor auto în 2013!