Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesForward |
|

GM, Ford și Fiat Chrysler fac front comun împotriva Coronavirusului

GM, Ford și Fiat Chrysler alături de United Auto Workers Union (UAW) au anunțat duminică că formează un grup de lucru pentru a veni cu măsuri mai bune pentru a proteja producția și angajații din fabrici.
 aboneaza-te
2018_FORD_FOCUS_DRIVE_ST-LINE__55

Grupul de lucru va fi condus de către: președintele UAW, Rory Gamble, președintele și CEO-ul General Motors Corp., Mary Barra, președintele executiv Ford Motor Co., Bill Ford, președintele și CEO-ul Ford, Jim Hackett, și CEO-ul Fiat Chrysler Automobiles, Michael Manley.

„Aceasta este o situație fluidă și fără precedent, iar grupul de lucru se va mișca rapid pentru a dezvolta măsuri de prevenire pe care să le putem pune în aplicare”, au declarat liderii celor trei producători auto într-un comunicat comun, citat de Forbes. „Ne reunim cu toții astfel încât să ne asigurăm că forțele de muncă lucrează în condiții sigure și sănătoase.”

GM, Ford și Fiat Chrysler (FCA) lucrează la diferite acțiuni pentru a combate răspândirea coronavirusului. Acestea includ un screening al vizitatorilor îmbunătățiț, curățare intensificată și igienizarea zonelor comune și punerea în aplicare a protocoalelor de siguranță pentru persoanele expuse, precum și pentru cei care prezintă simptome asemănătoare gripei.

Grupul de lucru se va concentra pe domenii precum planurile de producție, distanțarea socială suplimentară, pauze stricte pentru curățenie, educație pentru sănătate și securitate, servicii alimentare și orice alte situații „care au potențialul de a spori protecția angajaților”, se mai arată în declarație.

„Sănătatea și securitatea la locul de muncă sunt o prioritate pentru noi în fiecare zi, toate cele trei companii au luat măsuri pentru a nu avea infectări cu Coronavirus în fabrici, iar în timpul acestei situații de urgență națională, vom lucra și mai mult împreună”, a spus Rory Gamble, care i-a convocat pe liderii celor trei companii. „Suntem concentrați să facem tot ceea ce trebuie pentru oamenii noștri, pentru familiile lor, pentru comunitățile noastre și pentru țară.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii