Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Bunuri de consum |
|

Glovo continuă expansiunea Glovo Express și deschide 11 noi Micro Fulfillment Centers în țară

Glovo, unul dintre cei mai importanți jucători din lume pe zona de livrare din mai multe categorii, deschide 11 noi Micro Fulfillment Centers (MFC) în România, dintre care cinci în București, două în Brașov, două în Cluj-Napoca, unul în Iași și unul în Timișoara.
Glovo Express

Iar planurile de extindere ale companiei nu se opresc aici, până la finalul lui 2021, Glovo plănuiește să mai deschidă încă trei unități care vor asigura livrarea express pentru mai multe categorii de produse, în București și Constanța.

„Încă de la începutul lansării diviziei de Q-Commerce ne-am dorit să fim aproape de utilizatorii noștri cu o varietate de produse de larg consum livrate imediat sau chiar în aceeași zi (…)”, a declarat Ramona Tulbure, Head of Q-Commerce România.

Prin Glovo Express, utilizatorii au posibilitatea de a comanda direct din aplicație până la 2.500 de  produse, precum: legume, fructe, produse congelate, de băcănie, de brutărie, băuturi alcoolice și non-alcoolice, dulciuri, lactate, dar și produse dedicate îngrijirii bebelușilor și pentru animalele de companie, iar timpul de livrare va fi express.

Programul de funcționare al Glovo Express va fi de luni până duminică, în intervalul orar 09:00 – 02:00.

Un Micro Fulfillment Center este un spațiu comercial special gândit pentru a oferi produse de larg consum și nu numai exclusiv prin servicii de livrare rapidă, zilnic, tot timpul anului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii