FacebookTwitterLinkedIn

Chopard, Harry Winston, De Beers Forevermark sau Fred Leighton sunt doar o parte dintre creațiile pe care celebritățile le-au purtat duminică, 7 ianuarie, la decernarea Globurilor de Aur.

Claire Foy, nominalizată pentru cea mai bună actriță într-un serial, categoria dramă – The Crown, a purtat cerceii creați de Harry Winston, din diamante și platină.

Claire Foy

Jessica Chastain, ambasadorul internațional Piaget, a fost nominalizată pentru rolul din Molly’s Game. Actrița a purtat o pereche de cercei Piaget Limelight Rose Passion, fabricați din aur și accesorizați cu 288 de diamante. Aceștia au fost asortați cu un ceas Piaget Limelight Gala din aur alb și diamante.

Jessica Chastain

Sally Hawkins a fost nominalizată pentru rolul său din The Shape of Water, secțiunea Cea mai bună interpretare, categoria dramă. Pentru eveniment actrița a purtat bijuteriile create de Chopard, colecția High Jewelry Collection, incluzând o pereche de cercei din aur de 18 carate și un inel din 12.63 carate, îmbogățit cu safire.

Sally Hawkins

Câștigătoarea de anul trecut la secțiunea Cea mai bună actriță – categoria dramă, Isabelle Huppert, și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei Chopard, din diamante și un inel din aur alb și diamante, ambele din colecția High Jewelry Collection, alături de patru inele din colecția L’Heure Du Diamant.

Isabelle Hupert

Nicole Kidman a fost câștigătoarea Globului de Aur pentru Cea mai Bună Actriță într-un serial, pentru rolul său din seria Big Little Lies. Alegerea sa în materie de accesorii a fost Fred Leighton, incluzând cercei Art Deco din diamante și platină, o brățară ornată cu smaralde, un inel vintage Art Deco.

Nicole Kidman

Elisabeth Moss, câștigătoarea la categoria Cea mai Bună Actriță într-un serial, secțiunea dramă – The Handmaid’s Tale, a purtat o pereche de cercei Forevermark by Rahaminov, fabricați din aur alb de 18 carate.

Elisabeth Moss

Salma Hayek a purtat diamantele Harry Winston în valoare de 5 milioane de dolari, printre care un colier Winston Cluster Diamond Necklace, o pereche de cercei din diamante, aur galben și platină, alături de un inel din smarald, diamante și platină.

Salma Hayek și Ashley Judd

Ashley Judd a purtat bijuteriile create de Marin Katz: o pereche de cercei modelați din platină și diamante și un inel cocktail, din smarald, diamante și aur alb de 18 carate.

Katherine Langford, nominalizată pentru Cea mai bună interpretare în serialul 13 Reasons Why, a purtat o pereche de cercei Chopard, colecția High Jewelry Collection, un inel din aceeași colecție, cu diamante galbene, safire, tsavorit și aur alb de 18 carate.

Katherine Langford

Mary J. Blige, nominalizată pentru Cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul din Mudbound, a purtat Chopard: cercei din diamante, tăiați în formă de pară, din aur alb de 18 carate, o brățară din diamante de 50.34 carate, un inel din colecția L’Heure Du Diamant și unul din colecția High Jewelry, accesorizat cu un diamant de 5.01 carate.

Mary J. Blige

Meryl Streep, nominalizată la secțiunea Cea mai bună actriță într-o dramă, a purtat cerceii creați de Fred Leighton, din onix, diamante și aur.

Meryl Streep

Actrița Allison Williams a purtat bijuterii Forevermark, în valoare de 300.000 de dolari: un colier din aur alb de 18 carate, două brățări din platină Forevermark by Rahaminov Cushion Eternity Bands și un inel Forevermark by Natalie K Oval Cluster Diamond Ring.

Allison Williams

Angelina Jolie a purtat o pereche de cercei Forevermark din aur alb de 18 carate și un inel Forevermark by Pluczenik Integré Opulence Ring.

Angelina Jolie

Viola Davis a purtat creațiile lui Harry Winston: un colier din diamante Secret Combination, cercei tip buton din diamante și un inel Traffic din platină.

Viola Davis

Actrița Sadie Sink, din serialul Stranger Things, a purtat Chopard: o pereche de cercei în formă de pară din cuarț roz, rubelite, diamante și aur alb, parte din colecția Temptations, o brățară din diamante și rubine din colecția Red Carpet, un inel din rubine, diamante și aur alb de 18 carate și un inel fabricat dintr-un diamant tăiat în formă de inimă și turnat în aur alb de 18 carate.

Sadie Sink

Sarah Jessica Parker a purtat bijuteriile create de Fred Leighton: o pereche de cercei din diamante și inele Art Deco din platină și diamante.

Sarah Jessica Parker

Actrița Susan Kelechi Watson a purtat o pereche de cercei din diamante și fabricați de Narcisa Pheres, alături de un inel Hueb, din diamante.

Susan Kelechi Watson

Actrița Missi Pyle a purtat o pereche de cercei din diamante Hearts on Fire, o brățară și un inel din diamante Djuba.

Misi Pyle

Citește și Cele mai așteptate premiere cinematografice ale anului 2018

Sursa: forbes.com