Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Global Vision și Globalworth au închiriat către Mega Image un depozit cu o suprafață de 4.500 mp în Chitila Logistics Hub

Global Vision și Globalworth au închiriat către Mega Image un depozit cu o suprafață de 4.500 metri pătrați, cu zone de temperatură controlată și spații de birouri, în Chitila Logistics Hub, proiectul logistic dezvoltat în nord-vestul Capitalei.
DCIM100MEDIADJI_0027.JPG

“Suntem onorați că Mega Image, un brand atât de puternic, ne-a ales pentru primul depozit din România, destinat comerțului online, într-un context global care a accelerat acest trend al vânzărilor online. Pe lângă spațiile de depozitare, am asigurat și construirea, și amenajarea spațiilor frigorifice. Sunt anumite zone cu temperaturi de minus 25 de grade, în cadrul spațiului pregătit pentru chiriașul nostru. Continuăm parteneriatul de dezvoltare logistică și industrială cu Globalworth și pentru proiectul Constanța Business Park, din proximitatea portului Constanța”, a adăugat Șerban Juverdeanu, Head of Development al Global Vision.

Prima unitate de depozitare din Chitila Logistics Hub a fost livrată în vara lui 2020, având o suprafață de 23.100 metri pătrați.

Parcul logistic este localizat în vecinătatea șoselei de centură a Capitalei și a autostrăzii A1. Chitila Logistics Hub este dezvoltat pe un teren de 13,7 hectare, iar investițiile pentru întregul proiect sunt estimate la 35,4 milioane de euro.

Dezvoltarea întregului parcului logistic a cărui suprafață totală se va ridica la 77.000 mp se va derula până la finalul anului 2021 și va cuprinde mai multe etape de execuție. Proiectul Chitila Logistics Hub este dezvoltat de Globalworth în asociere cu Global Vision.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii