Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Global Vision demarează lucrările pentru extinderea fabricii Huf Group, proiect de peste 12 milioane de euro

Huf Group se va extinde astfel cu încă 10.000 de metri pătrați și va avea o suprafață totală de peste 20.000 de metri pătrați, care va fi dată în folosință la finalul acestui an.  
 aboneaza-te
Huf Group

“Am început o colaborare de lungă durată cu unul dintre cei mai importanți furnizori germani din industria automotive. Suntem bucuroși să spunem că la Arad, în spațiul industrial care urmează să fie extins de Global Vision, se vor produce sistemele de acces pentru producătorii mari din automotive. Pe lângă spațiul de producție, vom extinde și zona de birouri, platforme și anexe tehnice. Le mulțumim celor din cadrul Huf Group pentru încrederea acordată într-un proiect care cu siguranță va aduce valoare întregii comunității din vestul țării”, a declarat Sorin Preda, CEO și Fondator Global Vision.

Odată cu extinderea fabricii, se vor crea și alte 130 de locuri noi de muncă, pe lângă cele 400 deja existente. Însă, noua unitate de producție ar putea găzdui până la 250 de locuri de muncă.

“Unitatea din Arad are un rol major în rețeaua noastră de producție. Când am decis extinderea fabricii din Arad, am ales un partener român fruntaș în industria de dezvoltări de real estate“, a declarat Lars Placke, Senior Vice President Huf Group.

Platforma de development și investment în real estate fondată de Sorin Preda în urmă cu 16 ani a livrat de curând prima fabrică a IWIS Systems în România, la Oradea. Fabrica are o suprafață de 6880 de metri pătrați, iar investiția totală s-a ridicat la 7 milioane de euro.

“Suntem încrezători că dezvoltările logistice și de light-industrial vor avea un ritm bun, în comparație cu alte segmente imobiliare. La Global Vision, făcând parte din organizații de family business internaționale, am primit semnale de la oameni de afaceri din țări precum Germania și Austria că intenția de mutare a anumitor linii de producție și asamblare în Europa Centrală și de Est este una din ce în ce mai clară”, mai spune Sorin Preda.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii