Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Social media |
|

Global Talent United a derulat peste 600 de campanii de endorsement în ultimul an

Global Talent United anunță că a derulat peste 600 de campanii de endorsement pe parcursul ultimului an, unele dintre acestea fiind premiate la Cannes Lions, Webstock sau Internetics.
GTU_Logo-01

Pe parcursul ultimului an, Global Talent United a reușit implementarea a peste 600 de campanii de endorsement, unele dintre ele premiate la Cannes Lions, Webstock, Internetics. De asemenea, printre realizările companiei se numără lansarea a 126 de hituri, licențierea primului artist român la casa de discuri a lui Jay-Z, INNA, sau lansarea an de an a unor talente importante din industria muzicală, aşa cum s-a întâmplat cu The Motans, Irina Rimes, iar anul acesta cu Mark Stam.

„Avem un model de business unic, care se bazează pe contentul de calitate creat de talentele din fiecare domeniu al industriei de entertainment.  Am implementat unele dintre cele mai vizibile şi originale campanii de advertising, lucram cu brandurile mari din România și suntem prezenți în toate mediile de comunicare. Ne dorim ca Global Talent United să fie un hub al tuturor talentelor relevante, care să-și găsească the perfect match în brandurile cu care colaborăm”, declară Olga Juverdeanu, General Manager.

Agenția de endorsement Global Talent United reunește talente cu reușite în mediul online, cu cea mai puternică prezență pe radio, TV și media, dar și cu cele mai multe premii în domeniul în care activează. Din portofoliul Global Talent United fac parte peste 200 de talente, printre care artiști  precum INNA, Antonia, Delia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, actori (Ada Condeescu, Letiția Vlădescu, Silviu Mircescu), online content creators (BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Selly, Vlad și Cristi Munteanu, NaddHu, Marisa Paloma, Irina Deaconescu), stand-up comedians (Micutzu, Badea, Bordea, Ana-Maria Calița, Ionuț Rusu, Rux), artiști vizuali (Ovidiu Solcan, Octavian Graure, Alexandru Simedru). Până acum, din 47 de săptămâni ale anului, Global Records a fost constant 25 de săptămâni no. 1 pe radio şi 30 de saptămâni no. 1 pe TV. Producătorii Global semnează constant 6 din top 10 piese pe radio și TV, au în portofoliu colaborări cu producători internaționali, precum și piese produse pentru artiști celebri la nivel internațional.

„Mă bucur foarte mult că reprezentăm un roadster cu atât de multe și diverse talente. La Global Talent United ne propunem să le oferim tuturor uneltele necesare pentru ca aceste talente să atingă cel mai înalt nivel al performanței artistice, indiferent de domeniul in care activează fiecare. Know-how-ul echipei noastre, viziunea și experiența pe care le-am dobândit de-a lungul anilor reprezintă motorul punerii în mișcare pentru atingerea obiectivului nostru: acela de a aduce împreună cele mai relevante talente”, a declarat Ștefan Lucian, A&R Manager și fondator Global.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii