FacebookTwitterLinkedIn

Noua agenție are ca focus segmentul de micro-influencers din 10 nișe diferite: beauty & fashion, men’s lifestyle, travel, luxury, sports, arts, entertainment, teenage, parenting și professionals.

„Credem că următoarea etapă în influencers marketing este partea de targetare, de nișare pe micro-influenceri, cu comunități mici, dar foarte fidele, loiale, în care engagementul este mult mai mare decât într-o comunitate generalistă. Probabil că acesta este viitorul și pentru asta ne pregătim”, a spus Olga Juverdeanu, General Manager Global.

Studiile legate de obiceiurile de consum arată că în jur de 92% din cumpărători au deciziile bazate pe recomandări de la apropiați, specialiști și oameni pe care îi admiră – adică influenceri și micro-influenceri.

Campaniile cu micro-influenceri îi permit advertiser-ului să ajungă la un public extrem de targetat pentru brandul său, să obțină credibilitate și un engagement mai mare, la un cost mai mic – comparabil cu bugetul pentru TV, de exemplu.

Într-un studiu publicat recent, Sway Group Research a concluzionat că advertiserii care au implementat o campanie de micro-influenceri au câștigat 26 de lei în media value pentru fiecare 4 lei investiție, 81% din advertiseri au spus că marketingul cu micro-influenceri este eficient, 92% dintre consumatori au încredere în recomandările micro-influencerilor specialiști în domeniile lor de activitate, în timp ce doar 33% sunt influențați de reclame și 74% din marketeri au în plan să folosească influencers marketing în viitorul apropiat.

Trending Influencers oferă un spațiu comun creatorilor de conținut original pe nișa pe care o reprezintă, astfel încât să creeze cea mai relevantă platformă de digital content nișat, atât pentru consumatori, cât și pentru specialiștii din advertising sau pentru branduri.

„Trending Influencers este o comunitate de oameni interesanți care excelează în domeniul în care activează. Cred că adevărații lideri de opinie sunt specialiștii, iar Trending Influencers are specialiști din domenii variate precum sport, călătorii, luxury, dans, modă, chiar și medicină. Engagement-ul micro-influencerilor este impresionant, credibilatatea lor este solidă, iar conținutul original. Este un proiect de care sunt foarte entuziasmată și care, cred, va schimba abordarea de advertising si endorsement a brandurilor nu doar în România, ci la nivel internațional”, a spus Alexandra Hash, Manager Trending Influencers.

Citește și Cum ajungi la 3 miliarde de views pe YouTube? Care este legătura dintre muzică, entertainment și influencer marketing