FacebookTwitterLinkedIn

„Din toamna aceasta, Global Internships Program devine Global Talents, însă conceptul rămâne acelaşi. De asemenea, condiţiile de participare în cadrul programului de internship-uri plătite în străinătate, cerinţele, costurile sau beneficiile acestuia rămân neschimbate”, a declarat Diana Nicula, preşedinte AIESEC Bucureşti.

Pe data de 30 octombrie 2014, orele 16:00-20:00, AIESEC Bucureşti organizează Global Talents-Design your Global Career, eveniment adresat tinerilor care îşi doresc să plece într-un internship plătit în străinătate. Acest eveniment  are drept scop prezentarea importanţei unui internship în străinătate, respectiv importanţa experienţei pe care tinerii români o capătă în urma unei astfel de experienţe şi impactul pe care îl pot aduce la revenirea în ţară.

Domeniul asupra căruia acest eveniment îşi îndreaptă atenţia este Marketing-ul, alături de toate branşele în plină dezvoltare şi cu perspective de viitor: de la SEO şi digital, la PR şi creaţie. Participanţii vor avea ocazia să asiste la workshop-uri dedicate ramurilor mai sus menţionate, toate acestea fiind prezentate într-un context internaţional. Workshop-urile vor fi livrate de către specialişti din marile companii multinaţionale. Încheierea evenimentului va marca lansarea şi celebrarea noii platforme internaţionale – GIS (Global Information System).

Un internship internaţional reprezintăun job la o companie din stăinătate pe termen scurt (de la 3 luni la 1 an și jumătate), plătit în funcție de nivelul economic al țării în care decizi să pleci. Domeniile pe care poţi pleca sunt: educaţie, marketing, management, inginerie sau IT.

Mai multe informații se găsesc pe site-ul www.aiesecbucharest.ro.