Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Educaţie |
|

Global Internships Program devine Global Talents

În perioada 14 octombrie-15 noiembrie 2014, AIESEC Bucureşti desfăşoară campania de recrutare pentru progamul Global Talents.  
studenti

„Din toamna aceasta, Global Internships Program devine Global Talents, însă conceptul rămâne acelaşi. De asemenea, condiţiile de participare în cadrul programului de internship-uri plătite în străinătate, cerinţele, costurile sau beneficiile acestuia rămân neschimbate”, a declarat Diana Nicula, preşedinte AIESEC Bucureşti.

Pe data de 30 octombrie 2014, orele 16:00-20:00, AIESEC Bucureşti organizează Global Talents-Design your Global Career, eveniment adresat tinerilor care îşi doresc să plece într-un internship plătit în străinătate. Acest eveniment  are drept scop prezentarea importanţei unui internship în străinătate, respectiv importanţa experienţei pe care tinerii români o capătă în urma unei astfel de experienţe şi impactul pe care îl pot aduce la revenirea în ţară.

Domeniul asupra căruia acest eveniment îşi îndreaptă atenţia este Marketing-ul, alături de toate branşele în plină dezvoltare şi cu perspective de viitor: de la SEO şi digital, la PR şi creaţie. Participanţii vor avea ocazia să asiste la workshop-uri dedicate ramurilor mai sus menţionate, toate acestea fiind prezentate într-un context internaţional. Workshop-urile vor fi livrate de către specialişti din marile companii multinaţionale. Încheierea evenimentului va marca lansarea şi celebrarea noii platforme internaţionale – GIS (Global Information System).

Un internship internaţional reprezintăun job la o companie din stăinătate pe termen scurt (de la 3 luni la 1 an și jumătate), plătit în funcție de nivelul economic al țării în care decizi să pleci. Domeniile pe care poţi pleca sunt: educaţie, marketing, management, inginerie sau IT.

Mai multe informații se găsesc pe site-ul www.aiesecbucharest.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii