Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesLife |
|

Glamping în România. Lasă resort-ul, să fugim cu cortul!

Vacanța la cort ține de experiențele adolescenței și ale studenției, dar cei mai romantici dintre noi s-ar bucura oricând de libertatea absolută a unei drumeții cu rucsacul în spate și de o noapte-două dormite sub cerul liber.
Ursa_2_o

Conceptul de glamping nu este nou, dar a redevenit popular în această perioadă în care distanța de siguranță este regula de căpătâi a călătoriilor de orice fel. Pentru cei care caută o „aventură organizată”, există în România câteva locuri superbe de unde te alegi cu amintiri pentru o viață întreagă după câteva zile petrecute în cort.

Ursa Mică Glamping Resort

Resortul de glamping Ursa Mică a fost gândit în urmă cu câțiva ani pentru cei ce vor să se bucure de câteva zile în mijlocul naturii, într-un loc de basm. „Am vrut să construim în munți un loc în care să ai aproape tot confortul de acasă. Însă și mai tare ne dorim să spunem că natura e casa în care ar trebui să ne întoarcem un pic mai des, cu toții”, spun proprietarii.
Ursa Mică se află pe culoarul Rucăr-Bran, la aproape trei ore de mers cu mașina din București. Corturile, foarte spațioase și rezistente, cu câteva piese de mobilier și o mică sobă, ca pe vremea bunicii, par desprinse din poveștile de altădată, iar priveliștea și aerul curat te vor încărca de energie bună.

Sunrise Glamping, Galeșu, Curtea de Argeș

Cunoscut și sub denumirea de Cabana Răsărit de Soare, Sunrise este un glamping în județul Argeș. Amplasat în comuna Galeșu, la poalele masivului Făgăraș, într-o zonă pitorească, locul oferă fiecărui turist o experiență aparte. Te vei putea bucura în liniște de un cer superb, privit de pe propria terasă, în timp ce savurezi un pahar de vin.

Nomadia Glamping Retreat, Tuzla

Dacă vrei să fugi de lume, zgomot și aglomerația din marile orașe – sau de pe litoralul românesc -, o alternativă inedită este Nomadia Glamping Retreat din Tuzla (Constanța) este una dintre ele. Este oaza de liniște și de izolare perfectă pe care o caută mulți dintre noi în concediu, după un început de an agitat și care continuă sub semnul incertitudinii. Cele șase corturi luxoase își așteaptă oaspeții cu  toate facilitățile și sunt amplasate fiecare pe un ponton din lemn, într-o poieniță sălbatică.

Green Camp

Green Camp înseamnă aventură în Munții Buzăului, la Vadu Oii, undeva la mijlocul distanței dintre Brașov și Buzău (aproximativ 100 km până la fiecare). Aici te așteaptă o experiență unică și activități variate: rafting, power rafting, caiac, drumeții. Green Camp pune la dispoziție drumeților 12 corturi a câte două persoane și 4 pentru patru persoane.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii