FacebookTwitterLinkedIn

Le Rouge Perfecto este un produs 3 în 1, ce combină un balsam hidratant cu un concentrat de reumplere și un intensificator de culoare cu efect strălucitor.

LE ROUGE PERFECTO STILL LIFE VISUAL 2016

Formula Le Rouge Perfecto conține un ingredient activ derivat din untul de Shea – un produs natural cu putere de hidratare și de hrănire, care catifelează și cele mai deshidratate buze și oferă o reparare instantă.

Extractul de ardei iute din aceeași formulă stimulează circulația și oferă mai mult volum datorită ingredientului activ extras din mentol. Mai mult decât atât, produsul conține și sfere de acid hialuronic, care estompează ridurile fine și captează moleculele de apă la suprafața pielii, ceea ce face ca buzele să devină vizibil mai dense, mai omogene și mai pline.

LE ROUGE PERFECTO PACKSHOT 2016
LE ROUGE + LE ROUGE A PORTER + LE ROUGE PERFECTO FRANCHISE 2016 MODEL VISUAL

Formula este îmbogățită și cu un ingredient activ, care reacționează cu pH-ul pielii pentru a aduce o strălucire proaspătă buzelor, la câteva secunde după aplicare.

Produsul nu conține pigmenți de culoare, finisajul luminos fiind complet natural, culoarea buzelor fiind amplificată doar de o nuanța personalizată de roz, în acord cu acea culoare naturală a buzelor.

Givenchy Le Rouge Perfecto este disponibil exclusiv în magazinele Sephora începând din luna iunie.