FacebookTwitterLinkedIn
MISTER BROW FILLER 02 BLONDE PACKSHOT 2016

Mister Brow Filler este expertul în sprâncene conturate perfect. Acesta completează spațiile și modelează sprâncenele și conține particule hibrid de silicon ce transformă formula lichid  într-o pudră atunci când este aplicat. Peria curbată urmează forma naturală a sprâncenelor, pentru o aplicare facilă și intuitivă.

Nuanțe disponibile: No. 1 Brunette, No. 2 Blonde, No. 3 Granite.

MISTER BROW GROOM PACKSHOT 2016

Mister Brow Groom este expertul pentru sprâncene îngrijite, pe tot parcursul zilei. Formula translucidă rezistentă nu este lipicioasă și se usucă instant, fiind îmbogățită cu vitamina B5, care acoperă sprâncenele, oferindu-le volum și densitate pentru un machiaj natural.

Disponibil într-o singură nuanță universală:  No. 1 T ranslucent.

EYEBROW PENCIL 02 BLONDE PACKSHOT 2016

Eyebrow Pencil este expertul în definirea perfectă a sprâncenelor. Acesta garantează o aplicare precisă, cu mină ultra slim, pentru sprâncene perfect definite. Formula sa, creată folosind talc și pigmenți intenși, oferă un finisaj mat pudrat.

Disponibil în 3 nuanțe: No. 1 Brunette, No. 2 Blonde, No. 3 Dark Brunette.

EYEBROW COUTURE DEFINER PACKSHOT 2016

Eyebrow Couture Definer Waterproof este expertul în sprâncene incredibil de îndrăznețe. Dintr-o singură trasare a acestui creion cu textură cremoasă, ușor de aplicat, se obțin sprâncene intense și bine sculptate. Sprâncenele sunt colorate perfect, pentru un efect sofisticat care rezistă mai mult de 8 ore.

Disponibil într-o singură nuanță: No. 1 Brunette.

Produsele din colecția Brow Studio sunt disponibile exclusiv în magazinele Sephora începând din luna iunie.