FacebookTwitterLinkedIn

TIRIBAM-TIRIBUM, a venit timpul unui nou concurs chiar acum! De data aceasta suntem cu gândul la FAMILIE și, prin intermediul părinților din comunitatea Forbes Kids, îi invităm pe copiii de 6 – 10 ani din toată țara să-și reprezinte familia într-un mod artistic: creioane, cretă, plastilină sau prin ce știu ei să se exprime mai bine. Vom avea cinci câștigători, care – pe lângă premiile oferite de partenerii proiectului – se vor bucura de apariție în revistă (alături de lucrarea ce le poartă semnătura, desigur). Perioada de desfășurare a concursului este 7 – 30 septembrie 2021.

Premii concurs „Familia Mea”

Alături de cei cinci parteneri ai proiectului, am pregătit premii multe și diverse pentru micuții voștri artiști. Le vom prezenta pe rând și în detaliu pe pagina noastră de Facebook. Acestea constau în:

câte un set format din ghiozdan Cameleon, față de ghiozdan Cameleon, jucărie Animapufi oferite de Carrefour

câte o mascotă de pluș Motanel Asigurel, plus voucher de cumpărături în valoare de 100 lei oferite de Groupama Asigurări

câte un coș de produse lactate Artesana

5 premii din categoria back-to-school, respectiv: două perechi de încalțăminte marca SPRANDI, o pereche de încălțăminte marca ADIDAS, un rucsac marca SPRANDI, un set penar și agendă oferite de CCC

câte un surpriză din partea Maggi

Toți cei cinici câștigători ai concursului „Familia Mea” se vor bucura de cadourile propuse de fiecare brand în parte.

Pași de înscriere concurs „Familia Mea”

Dacă aveți în preajmă copii veseli și creativi, cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, nu ezitați să-i înscrieți în concursul „Familia Mea”, marca Forbes Kids. Iată care sunt condițiile de participare:

✔️  Încărcați poza cu lucrarea copilului în secțiunea de comentarii de la postarea de pe Facebook care anunță concursul (click AICI), precizând localitatea, numele și vârsta micuțului artist, plus o scurtă descriere/poveste a lucrării.

✔️ TAG, în același comentariu, către 2 prieteni-părinți care ar putea fi interesați de concurs;

✔️ Apreciem dacă dați vestea mai departe cu un SHARE. Mulțumim!

IMPORTANT! Participanții trebuie să-și păstreze lucrările cu care s-au înscris la concurs. La final, fiecare participant desemnat câștigător va fi fotografiat alături de lucrarea sa și va apărea în ediția de octombrie 2021 a revistei Forbes Kids.

Regulamentul concursului este disponibil AICI.

SUCCES!

___________________________________________________________________

Proiect susținut de: CARREFOUR, GROUPAMA ASIGURĂRI, ARTESANA, MAGGI, CCC