FacebookTwitterLinkedIn

Luna aceasta celebrăm prietenia (și copilăria) prin emoție, culoare și un nou CONCURS! Prin intermediul părinților din comunitatea Forbes Kids, îi invităm pe copiii de 5 – 10 ani din toată țara să-și deseneze cel mai bun prieten. Vom avea cinci câștigători, care – pe lângă premiile oferite de partenerii proiectului – se vor bucura de câte o apariție în revistă. Perioada de desfășurare a concursului este 10 – 24 mai 2021.

Premii Forbes Kids Giveaway „Cel mai bun prieten”

Alături de partenerii proiectului, am pregătit premii multe și diverse pentru micuții voștri artiști. Le vom prezenta pe rând și în detaliu pe pagina noastră de Facebook. Acestea constau în:

  • câte un urs de pluș și un joc Activity Original 2 oferite de Carrefour
  • câte un coș de produse lactate Artesana
  • câte un set de trei ouă de ciocolată fără zahăr de la Sweeteria
  • câte o mascotă de pluș Motanel Asigurel, plus voucher de cumpărături în valoare de 100 lei oferite de Groupama
  • câte un kit format din caleidoscop, carte și bunătăți Smarties

Toți cei cinici câștigători ai concursului „Cel mai bun prieten” se vor bucura de cadourile propuse de fiecare brand în parte.

Condiții de participare

Dacă aveți în preajmă copii veseli și prietenoși, cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, nu ezitați să-i înscrieți în concursul „Cel mai bun prieten”, marca Forbes Kids. Iată care sunt pașii de înscriere:

✔️ Concursul de adresează comunității Forbes Kids. Asigurați-vă că urmăriți pagina de Facebook Forbes Kids cu un LIKE.

✔️  Încărcați poza cu desenul copilului în secțiunea de comentarii de la postarea de pe Facebook care anunță concursul (click AICI), precizând localitatea, numele și vârsta micuțului artist, plus o scurtă descriere a desenului.

✔️ TAG, în același comentariu, către 2 prieteni-părinți care au copii talentați și ar putea fi interesați să-i înscrie la concurs;

✔️ Dați vestea mai departe cu un SHARE. Mulțumim!

IMPORTANT! Participanții trebuie să-și păstreze lucrările cu care s-au înscris la concurs. La final, fiecare participant desemnat câștigător va fi fotografiat alături de desenul său și va apărea în ediția de vară 2021 a revistei Forbes Kids.

Regulamentul concursului este disponibil AICI.

SUCCES!

Proiect susținut de: CARREFOUR, ARTESANA, SWEETERIA, GROUPAMA, SMARTIES