Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Imobiliare |
|

Gigi Becali, de la palat la pușcărie pentru trei ani!

george_becali.png
Gigi Becali a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare și interzicerea unor drepturi civile pe cinci ani, în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale (MApN), potrivit sentinței definitive de azi de la Înalta Curte de Casație și Justiției. De asemenea, justiția a pus sub sechestru două terenuri din Voluntari ale omului de afaceri.

În februarie a.c., Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul sechestrării de persoane. Decizia a fost definitivă. Astfel, în urma contopirii pedepselor, latifundiarul din Pipera va executa trei ani de închisoare cu executare.

Potrivit „Forbes România”, Gigi Becali are o avere estimată între 140 și 145 de milioane de euro, aflându-se pe locul 22 în topul „Forbes 500 de Miliardari” din România.

Alături de Becali, generalul Dumitru Cioflină a fost condamnat pentru abuz în serviciu la doi ani închisoare și interzicerea drepturilor civile pentru cinci ani. La rândul său, Victor Babiuc, fost ministru al MapN, a fost condamnat pentru abuz în serviciu la doi ani de închisoare și la interzicerea unor drepturi pe cinci ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii