Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Gică Popescu este eliberat condiționat după un an şi opt luni de închisoare

Tribunalul Ilfov a decis ca fostul internaţional Gheorghe Popescu să fie eliberat condiţionat, după ce a executat un an şi opt luni din pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători, informează MEDIAFAX. Decizia este definitivă.
 aboneaza-te
Gheorghe Popescu

Instanţa Tribunalului Ilfov a respins ca nefondată contestaţia formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie după ce, în 5 octombrie, Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a stabilit că Gheorghe Popescu îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat.

Decizia Tribunalului Ilfov este definitivă, Gheorghe Popescu urmând să fie pus în libertate.

Instanţa arăta în motivare că Gheorghe Popescu a scris patru lucrări în penitenciar, a avut un comportament bun şi a efectuat activităţi pentru care a fost recompensat.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu execută din 4 martie 2014 pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători. Alături de el au fost condamnaţi Gheorghe Copos (eliberat), Mihai Stoica, Cristian Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Nețoiu, şi Jean Pădureanu (eliberat).

AUDIENȚA TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI – OCTOMBRIE 2015

Foto: © Marianmocanu | Dreamstime.com – Gheorghe Popescu Photo

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii