Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Gică Popescu – 500 Miliardari Ediţia 2011

Gica Popescu 3.jpg
Nume: Gică Popescu Avere: 25-27 de milioane de euro Varsta: 44 de ani Resedinta: București Domeniu/Companie: Imobiliare, retail, design interior, turism Pasiuni: sport,masini,arta

Fostul fundaş de fier al Naţionalei de Aur a României a demonstrat că se pricepe la afaceri la fel de bine ca la fotbal odată cu încheierea carierei de sportiv. Popescu a investit mare parte din banii câştigaţi la Barcelona, Galatasaray sau PSV Eindhoven în afaceri imobiliare în Spania, acolo unde a beneficiat de sfaturile unor antreprenori de succes. Gică Popescu a achiziţionat mai multe proprietăţi de lux în Mallorca şi Ibiza. „Era esenţial să aibă vedere la mare, pentru că o astfel de privelişte oferea proprietăţilor o valoare certă“, spune el.

Din pură inspiraţie, a ales să vândă toate proprietăţile chiar înainte de criză, pentru o sumă pe care nu vrea să o divulge, însă care cu siguranţă l-a mulţumit la acea vreme. O parte din bani a fost direcţionată către două proiecte noi: Doldora Bazaar, un centru comercial construit în cartierul bucureştean Rahova după modelul Dragonul Roşu, SIR sau IDM. Magazinul inaugurat anul trecut nu a obţinut rezultatele scontate, astfel că Gică Popescu s-a hotărât să schimbe linia de dezvoltare a afacerii – din bazar în supermarket.

Al doilea proiect este un hotel de patru stele pe care fostul căpitan al naţionalei îl construieşte în centrul Bucureştiului, aproape de Piaţa Victoriei. „Nu vă pot spune investiţia sau numele pe care îl va purta pentru că suntem în negocieri cu mai multe branduri mari pentru afilierea hotelului“, spune Popescu. Gică Popescu mai deţine un hotel în oraşul natal, Calafat, însă acesta nu s-a dovedit a fi o afacere extrem de profitabilă.

Vezi care era averea lui Gică Popescu în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii