Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Giancarlo Esposito, Chief HR Officer România Prysmian: „Cred că unul din cele mai importante lucruri este încrederea”

Forbes România a invitat comunitatea de business din România să răspundă la cele mai importante chestiuni ale momentului în cadrul proiectului editorial #lecțiipentru2021.
Giancarlo Esposito

Evoluția companiei într-un cuvânt

REZISTENȚA: șocul pandemiei s-a resimțit peste tot în lume, iar compania noastră a reușit să reziste acestui șoc revenindu-și peste estimările pesimiste. Deși rezultatele sunt mai mici decât cele planificate la începutul lui 2020, acestea sunt totuși mult mai bune decât estimările pe care le-am prognozat la începutul pandemiei. Pandemia a influențat foarte mult achiziția de bunuri, competențele si mobilitatea oamenilor care sunt niște elemente foarte importante pentru o companie mare ca a noastră cu o prezență globală. În ceea ce privește capitalul uman, oportunitățile care s-au ivit ca urmare a pandemiei sunt multiple si ne dau o șansă sa revizuim felul nostru de a lucra, cultura organizațională si modelul nostru de leadership.

 

Cele mai importante lecții

Cred că unul din cele mai importante lucruri este încrederea. Pe toată această perioadă a trebuit să avem încredere în partenerii noștri de business (atât furnizori cât și clienți), în autorități și în colegii noștri. Valoarea acestor relații s-a dovedit în toată această perioadă de o importanță deosebită.

 

Prestația autorităților

Cu siguranță a fost o situație excepțională și o perioadă dificilă pentru toată lumea. Autoritățile au trebuit să asigure atât siguranța sanitară, dar și un mediu propice pentru mediul de business. În toată această perioadă, faptul că au ascultat comunitățile de afaceri, arată interesul lor sporit pentru revenirea economică.

Strategia de business pentru 2021

Vom pune accent pe piața locală și de marketing, promovând România ca un activ cheie pentru întregul grup Prysmian. Fabrica Prysmian din România are cea mai mare capacitate de producție din Europa și din întreg Grupul Prysmian în lume. Ne vom extinde serviciile și competențele pentru a putea fi mai aproape de clienții noștri și pentru viitorii angajați.

 

Provocări în 2021

Desigur toate sunt teme importante, dar pandemia ne-a arătat că digitalizarea și inteligența artificială sunt tool-uri pe care trebuie să le avem la îndemână în aceste moment.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii