Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

News |
|

Ghidul de finanțare pentru spitale, lansat în consultare publică de către Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat în consultare publică Ghidul de finanțare pentru spitale, prin care acestea pot primi fonduri UE pentru reabilitarea și modernizarea sistemelor ce asigură creșterea siguranței pacientului în spitalele din România.
Spitalul Sf. Constantin

Mai concret, este vizată infrastructura de energie și gaze medicinale. Pentru acest apel sunt alocate 50 milioane euro, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 (POIM).

Linia de finanțare a fost anunțată de MIPE și Ministerul Sănătății la începutul acestei luni când a fost adoptat în Guvern Memorandumul ce permite această alocare urgentă de fonduri.

Decizia de a adopta măsura prin Memorandum a fost luată de Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea și Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu ca soluție de urgentare a întregii proceduri.

Ghidul solicitantului va sta în consultare publică timp de 15 zile, până la data de 7 martie, după care va fi pregătit și lansat apelul de finanțare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii