Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Ghidul de co-producție „European Documentary Network” va fi prezentat la „One World Romania 2015”

Festivalul internațional de film documentar „One World Romania 2015” este dedicat drepturilor omului și include o serie de programe paralele care vor avea loc la București în perioada 17-22 martie 2015, informează Media Expres.

Mikael Opstrup va prezenta „Ghidul de co-productie European Documentary Network” joi, 19 martie, la ora 12:00 la Frontline Club din București. Mikael Opstrup, producător și Head of Studies, European Documentary Network, a editat și lansat acest ghid anul trecut. Ghidul conține informații despre posibilitățile de finanțare pentru filmul documentar din 30 de țări.

Pe baza acestui ghid, Opstrup va oferi o imagine de ansamblu a peisajului european în ceea ce privește posibilitățile și obstacolele pentru co-producțiile de film documentar în Europa.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Ambasadei Regale a Danemarcei.

Un alt eveniment este intitulat „New Narratives for Europe” și va avea loc tot joi, 19 martie, începând cu ora 17:00 la Journey Pub, avându-i ca invitați pe Mikael Opstrup (Head of Studies, European Documentary Network), Oliver Sertic (producător, Restart – Croația) și Hannah Horner (distribuitor, Doc&Film International).

Festivalul One World România este organizat de Asociația One World România și Centrul Ceh București, având ca partener principal Programul Statul de Drept Europa de Sud Est al Konrad-Adenauer-Stiftung. Evenimentul este finanțat, printre alții, de Centrul Național al Cinematografiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii