FacebookTwitterLinkedIn

Imobilul, a cărui restaurare și reconsolidare s-au finalizat în luna aprilie a acestui an, oferă un mix de spații de birouri și spații comerciale disponibile pentru închiriere, la standarde de clasă A.

Ghica Palace a fost transformat și modernizat, rezultând o copie fidelă și impozantă a operei arhitecturale inițiale, îmbinand totodată numeroase elemente moderne care corespund oricărei exigențe de confort din zilele noastre.

Imobilul a fost construit în perioada 1938-1940 după planurile arhitectului Constantin Pomponiu, care și-a rezervat aici un apartament în care a locuit până la finalul vieții.

Clădirea impunătoare a fost la acel moment sediu al Creditului Funciar Urban, fiind considerată o clădire modernistă, cu elemente Art Deco.

Ghica Palace este situată în inima orașului, la doar 50 de metri distanţă de Piaţa Universităţii și Bulevardul Nicolae Bălcescu, fiind foarte aproape de centrul istoric al Bucureștiului.

Locaţia este perfectă pentru companiile care doresc să fie în inima orașului. O multitudine de instituţii europene și naţionale, birouri guvernamentale, societăţi publice și private, hoteluri, destinaţii culturale sunt în apropiere. La doar câteva minute este Banca Naţională a României, precum și alte imobile considerate puncte de reper bine-cunoscute ale Bucureștiului, a căror arhitectură impozantă ne încântă de fiecare dată când trecem prin zonă – Palatul Bursei, Banca Națională sau clădirea BCR.

Ghica Palace este o nouă destinație urbană care poate fi totodată și spațiu de birouri, dar și loc de relaxare. Clădirea este alcătuită din subsol, parter, mezanin și 6 etaje superioare.

Cei 3.500mp, cât masoară ultimele 4 etaje ale acestui somptuos imobil, sunt spații care pot fi pretabile pentru sediul reprezentativ al unor companii, clinică medicală, sedii ale unor instituții financiar – bancare sau instituții publice.

Se poate opta pentru spaţii mici, de aproximativ 400 mp sau pentru un etaj complet, de aproximativ 800 mp, în funcţie de dimensiunea activităţilor. Spaţiile de birouri sunt situate la etajul al treilea, al patrulea, al cincilea și al șaselea, cu priveliști superbe către Centrul Istoric, Banca Naţională a României și Vechiul Palat al Bursei.

Cele două spații comerciale, în suprafață de circa 1.012 mp (807 mp și 205 mp), sunt dispuse pe etajele inferioare (S+P+M) și sunt perfect pretabile pentru cafenea, bistro sau restaurant, dar și pentru organizarea de expoziții sau concerte.

În imobil există și un amfiteatru care poate fi închiriat pentru conferințe, evenimente sau vizionări private, cu o capacitate de 139 de locuri.