Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Gheorghe Caruz

Gheorghe_Caruz_MB013.jpg
Avere: 95-100 milioane de euro Vârsta: 64 de ani Reşedinţă: Brăila Domeniu: industria cărnii, comerţ, restaurante

Gheorghe Caruz rămâne în continuare optimist, în ciuda crizei. Afacerile din industria alimentară merg destul de bine, pentru că orice s-ar întâmpla, oamenii trebuie să mănânce, după cum spune antreprenorul. Chiar dacă consumul de alimente s-a redus, acesta continuă să aibă o pondere importantă în cheltuielile populaţiei. Aşa că nu are de ce să îşi facă griji.

Criza a adus şi un lucru bun pentru omul de afaceri. L-a făcut să cumpere terenuri în mai multe locuri, la preţuri bune. A achiziţionat circa trei-patru hectare în intravilan numai în ultima vreme în Brăila, Galaţi şi Bucureşti. Mai are şi vreo 150-200 de hectare de teren agricol. Dacă agricultura l-a interesat mai puţin, nu acelaşi lucru se poate spune de zootehnie. Continuă să investească în acest sector, în care a ajuns să se numere printre cei mai mari crescători de porci din ţară, cu un efectiv de circa 100.000 de capete. Are afaceri în industria cărnii, dar şi o reţea importantă de magazine în regiune.

Nu sunt însă singurele, Caruz mai este prezent pe piaţa băuturilor răcoritoare, face comerţ cu cereale, dar şi cu produse şi ingrediente pentru industria alimentară.  Antreprenorul a investit peste şase milioane de euro în complexul Green Club din Brăila.

La câte afaceri are, este şi greu să le mai ţii numărul. Caruz spune că nu ar renunţa nici pentru jumătate de miliard de euro la imperiul pe care l-a pus pe picioare. Şi, în plus, trebuie să arate lumii că şi românii pot face afaceri bune. Concediile şi le petrece în ţară. În timpul liber joacă tenis de câmp.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii