Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Gheorghe Aldea – 500 Miliardari Ediţia 2011

Nume: Gheorghe Aldea Avere: 10-11 milioane de euro Varsta: 55 de ani Resedinta: Sibiu Domeniu/Companie: Industrie alimentară, imobiliare

Vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie din Sibiu refuză să vorbească despre afacerile sale. Pe plan local, omul de afaceri a dezvoltat reţeaua de supermarketuri Alcomsib, precum şi lanţul de cofetării şi cafenele Redal. Redal a fost înfiinţată în 1991, iar în prezent distribuţia produselor este realizată cu maşinile din dotare (societatea dispunând de un parc auto care depăşeşte 20 de autovehicule pentru transport marfă). Singur sau împreună cu familia sa (soţia şi cei doi copii, un băiat şi o fată) este şi acţionar al companiilor Redal, Retezat Sibiu (RETZ) şi al agenţiei imobiliare Intercapital.

La jumătatea acestui an, deţinea 22,67% din titlurile Retezat Sibiu (companie care furnizează utilaje, scule şi piese de schimb pentru sectoarele de exploatare şi prelucrare a lemnului), tranzacţionate la categoria a III-a a Rasdaq. Tot la jumătatea acestui an se raporta către Bursa de Valori Bucureşti prelungirea mandatului de administrator al companiei, atât pentru el, cât şi pentru Aldea Maria Alexandra.Fiul lui Gheorghe Aldea, Ciprian Aldea (31 de ani), este managerul firmei de advertising Kobi Design Sibiu (mandatul administratorului este pe durată nelimitată). Kobi Design deţine 29,9% din acţiunile Retezat Sibiu.

Vezi care era averea lui Gheorghe Aldea în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii