Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Gestionarea activităților profesionale de pe telefon, mai eficientă ca oricând

Huawei Mate Xs, unul dintre cele mai așteptate telefoane din acest an, este disponibil pe piața din România.
Mate Xs

Datorită funcționalităților de ultimă oră, Huawei Mate Xs și-a câștigat rapid poziția de instrument de lucru ideal pentru categoria business. Posibilitatea de a comuta între modurile smartphone și tabletă, funcția inteligentă Multi-Window și bateria puternică sunt doar câteva caracteristici care transformă telefonul într-un partener de încredere atunci când vine vorba despre eficiență în task-urile zilnice.

Design-ul de ultimă oră Falcon Wing, care îmbină armonios peste 100 de piese, permite smartphone-ului să se plieze și deschidă perfect, îmbinând funcționalitatea tabletei cu portabilitatea și caracterul compact al unui smartphone. Pliat, Huawei Mate Xs este un smartphone puternic cu ecran dublu, cu un ecran principal de 6,6 inci și un ecran secundar de 6,38 inci. Desfăcut, Mate Xs devine o tabletă de 8 inci care oferă o experiență de vizionare inegalabilă într-o multitudine de scenarii de lucru. Astfel, Huawei Mate Xs oferă o experiență de vizionare inedită, datorită ecranului FullView. O imagine mai mare ajută utilizatorul să facă o selecție de poze, să editeze un videoclip sau să scrie un articol, chiar și atunci când nu are la îndemână un laptop.

Multi-Window sau cum să jonglezi cu două task-uri în același timp

Funcția care atrage atenția celor care visează la un gadget care să le permită să bifeze mai multe to do-uri simultan este acum disponibilă pe Huawei Mate Xs și se numește Multi-Window. Cu ajutorul acestei tehnologii smart, utilizatorul se poate bucura de afișarea simultană a două aplicații. De exemplu, poate vizualiza inbox-ul, în timp ce scrie un e-mail sau poate viziona un videoclip, în timp ce scrie un feedback.

În plus, Huawei Mate Xs suportă Floating Windows – mici suprapuneri care pot fi plasate deasupra a două aplicații deschise pentru a efectua sarcini simple – ceea ce înseamnă că aplicațiile în funcțiune nu vor fi oprite. Cu Floating Windows, utilizatorul poate trece rapid de la o sarcină la alta, pentru eficientizarea timpului. Textul, imaginile și documentele pot fi transferate la fel de ușor ca glisarea și eliminarea conținutului dintr-o aplicație în cealaltă.

Pentru că HUAWEI înțelege importanța unei experiențe de lucru plăcute de pe telefon, Mate Xs este echipat cu sistemul de răcire Flying Fish Fin Cooling, pentru o răcire uniformă și eficientă. Astfel, indiferent de numărul de ore de utilizare, chiar și după o zi întreagă, utilizatorul nu întâmpină problema supraîncălzirii telefonului.

Huawei Mate Xs rulează pe EMUI 10.0.1, un sistem de operare bazat pe sistemul de operare Android Open Source. Ce aduce nou acest sistem de operare este faptul că acceptă funcția Multi-screen Collaboration, o funcție ce sparge barierele dintre sistemele Windows și Android la nivel de bază. Cu această caracteristică revoluționară, utilizatorii pot transfera cu ușurință fișiere între Huawei Mate Xs și un laptop din seria Huawei MateBook D, precum și să controleze două sisteme de pe un singur ecran. Cu un dispozitiv de unic lucru, care unește datele din telefon și laptop, productivitatea utilizatorului atinge un nivel superior.

Aplicațiile preferate, la îndemână, pentru o experiență de lucru sau de relaxare completă

Huawei Mate Xs este echipat cu Android, Huawei Mobile Services și Huawei AppGallery. Acestea sunt perfect compatibile cu cele mai populare aplicații din zona de banking (Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD sau 24Pay), știri sau divertisment (Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online), shopping (Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman, Carzz.ro, Jobzz.ro sau Okazii.ro) sau operatori locali (My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania).

Cel de-al treilea magazin de aplicații din lume, Huawei AppGallery, vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Toate aplicațiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase.

Pe lângă accesul la aplicațiile preferate, Huawei Mate Xs îi oferă utilizatorului posibilitatea de a-și transfera în câțiva pași simpli toate datele din vechiul telefon. Aplicația Phone Clone permite personalizarea noului telefon achiziționat cu ușurință prin migrarea resurselor din vechiul telefon, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemele de operare (iOS sau Android), atât pe smartphone-ul nou, cât și pe cel vechi.

Pentru a începe procesul de transfer de date, utilizatorul trebuie să descarce sau să deschidă Phone Clone pe ambele dispozitive, dacă acesta este deja instalat. Toate smartphoneurile HUAWEI noi vin cu aplicația Phone Clone preinstalată. Pentru a descărca aplicația, acesta trebuie să intre în magazinele de aplicații disponibil în telefon. Pentru modelele HUAWEI, aplicația este disponibilă și în magazinul Huawei AppGallery.

Ulterior, utilizatorul trebuie să deschidă aplicația și să atingă „Acesta este noul telefon”. Apoi, trebuie să acceseze aplicația Phone Clone de pe telefonul vechi (poate fi găsită pe alte platforme de distribuție de aplicații) și să apese „Acesta este telefonul vechi”. Urmează conectarea celor două telefoane, folosind telefonul vechi pentru a scana codul QR afișat pe noul telefon. Urmează colectarea datelor pe care dorește să le transfere de pe telefonul vechi pe cel nou. Phone Clone permite utilizatorilor să selecteze ce aplicații și ce date doresc să transfere pe noul telefon, în loc să copieze întregul dispozitiv. Acest lucru nu numai că economisește timp, dar reduce și spațiul folosit. Odată ce transferul este finalizat, noul dispozitiv este deja customizat.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii